Rex Supply Co. Envoy XL 3piece DE Safety Razor...

Rex Supply Co. Envoy XL 3piece DE Safety Razor Art.No108

200,00 €

Η ξυριστική μηχανή Rex Envoy προσφέρει καθαρό, βαθύ ξύρισμα χωρίς τραυματισμούς ή ερεθισμούς του δέρματος.

1199

Παράδοση σε 4 έως 6 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Η Rex Supply Co. παρουσιάζει το “The Envoy XL”. Πρόκειται για ένα ξυράφι ασφαλείας διπλής όψης, με κομψή εμφάνιση και βαριά αίσθηση που προσφέρει υψηλή εμπειρία ξυρίσματος, αλλά με μεγαλύτερη λαβή.

Τα ξυράφια της μάρκας Rex Supply Co. είναι γνωστό ότι προσφέρουν ένα καθαρό ξύρισμα χωρίς τράβηγμα ή ερεθισμούς του δέρματος και το Envoy δεν αποτελεί εξαίρεση. Αναπτύχθηκε από τους λάτρεις του υγρού ξυρίσματος της εταιρείας για να προσφέρει σύγχρονα χαρακτηριστικά ακρίβειας και υψηλής ποιότητας. Το ξυράφι είναι σταθερό και ισορροπημένο με τη γνωστή λαβή “Sure Grip” που εμπνέει εμπιστοσύνη, ακόμη και όταν είναι βρεγμένο.

Με κάθε πέρασμα, η λεπίδα γλιστράει σχεδόν αβίαστα, αφήνοντας πίσω της μια περιποιημένη επιδερμίδα.

Το ξυράφι ασφαλείας διπλής όψης Envoy XL είναι 100% “Made in the USA” και έχει σχεδιαστεί για μια ζωή χρήσης. Κάθε ένα, διαθέτει έναν ατομικό σειριακό αριθμό και έναν κωδικό κατασκευής που συμμορφώνεται με το κλασικό σύστημα χρονολόγησης προϊόντων Gillette®. Αυτό το προϊόν συνοδεύεται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Διάκενο λεπίδας: 0,025″

Μήκος λαβής: 94,25 mm

Συνολικό μήκος: 100,5 mm

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.