Muhle safety razor Rocca R94 (closed comb)

Muhle safety razor Rocca R94 (closed comb)

83,00 €

Ξυράφι ασφαλείας, λαβή από ανοξείδωτο ατσάλι με κλειστό άκρο αφρού - κλασική λεπίδα, ασημί ματ.

4663

Εκτός Αποθέματος
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Όμορφη, απλή και αρρενωπή: Αυτή είναι η νέα γκάμα προϊόντων ROCCA της Muhle. Πιο μοντέρνο και πιο ξεχωριστό design σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της Muhle. Ο σχεδιασμός αυτής της σειράς είναι μια περαιτέρω εξέλιξη των κλασσικών μοντέλων της εταιρείας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και στιβαρά. Το όνομα Rocca (στην Ιταλική γλώσσα: κάστρο ή φρούριο) αναφέρεται στα πολύ καλύτερα υλικά και στο γεγονός ότι ένα προϊόν Muhle θα αντέξει για μια ολόκληρη ζωή.

Η κεφαλή της μηχανής έχει σχεδιαστεί από την αρχή και διαφέρει σημαντικά από την κεφαλή των κλασσικών μοντέλων της Muhle. Το blade gap είναι σαφώς μεγαλύτερο, γεγονός που την καθιστά πιο επιθετική. Παραμένει όμως πιο ήπια από την R41, την open comb κεφαλή της Muhle.

Το σατινέ ή ελαφρώς ματ φινίρισμα της, δημιουργεί ένα όμορφο, κομψό αποτέλεσμα με πολύ εξαιρετική αίσθηση στο χέρι. Η λαβή της μηχανής, με ανάγλυφο κυψελοειδούς μορφής, προσφέρει όχι μόνο μια όμορφη οπτική αντίθεση, αλλά και εξαιρετικό κράτημα που ενισχύει την αυτοπεποίθηση του χρήστη.

Τεχνικά στοιχεία: Συνολικό μήκος: 105mm :: Βάρος: 92gr

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.