Muhle Safety Razor R 41 Twist (Open Comb)

Muhle Safety Razor R 41 Twist (Open Comb)

48,00 €

Muehle safety razor R 41 Twist 

Open comb ξυριστική μηχανή ασφαλείας με μακρύτερη λαβή. - ιδιαίτερα "επιθετική" - κατάλληλη για έμπειρους χρήστες και για 1 έως 2 ξυρίσματα την εβδομάδα.

Μήκος Λαβής: 77,62

Μήκος Κεφαλής: 20,13mm

Συνολικό Μήκος: 83,56mm

Βάρος: 90g

4630

Παράδοση σε 4 έως 6 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Ξυριστική μηχανή Muhle R41 Twist για παραδοσιακό ξύρισμα. Αυτό το μοντέλο της Muhle είναι double edge razor με open comb (ανοιχτό χτένι). Ξυριστική μηχανή εργονομικά σχεδιασμένη, κατάλληλη για όσους ξυρίζονται 1 με 2 φορές την εβδομάδα.

Το συγκεκριμένο μοντέλο της Muhle εισάγει μια καινοτομία που κάνει την αλλαγή της λεπίδας ακόμη πιο εύκολη. Επιπλέον το βάρος της μηχανής αγγίζει πλέον τα 90 γραμμάρια που την κάνει πιο ελκυστική σε όσους θέλουν ξυριστική μηχανή με επιπλέον βάρος από το συνηθισμένο.

Αλλαγή λεπίδας

Σε αντίθεση τις υπόλοιπες ξυριστικές μηχανές της Muhle η συγκεκριμένη είναι 2 τεμαχίων. Για την αλλαγή της λεπίδας, αρκεί να γυρίσετε τη μεταλλική ρόδα στην άκρη της λαβής για ν' απελευθερωθεί το καπάκι της λαβής.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.