Rex Supply Co. Ambassador XL Adjustable DE...
Rex Supply Co. Ambassador XL Adjustable DE...
Rex Supply Co. Ambassador XL Adjustable DE Safety Razor
Rex Supply Co. Ambassador XL Adjustable DE Safety Razor

Rex Supply Co. Ambassador XL Adjustable DE Safety Razor

340,00 €

Κορυφαία ξυριστική μηχανή ασφαλείας διπλής ακμής  που μπορεί να προσαρμόσει την εμπειρία ξυρίσματος και να προσφέρει τόσο ένα βαθύ και άνετο ξύρισμα.

4724

Παράδοση σε 4 έως 6 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Το Ambas sador XL, η νεότερη προσθήκη στη σειρά Rex Supply Co. Μια τέλεια επιλογή για όσους αγάπησαν τον τρόπο με τον οποίο ο Ambassador προσάρμοσε την εμπειρία ξυρίσματος τόσο με εγγύτητα όσο και με άνεση, αλλά προτιμούν μια μακρύτερη λαβή. Αυτό το προϊόν αναπτύχθηκε από λάτρεις του υγρού ξυρίσματος για να προσφέρει μια πλήρως προσαρμόσιμη εμπειρία ξυρίσματος. Το Ambassador προσφέρει ένα καθαρό, βαθύ ξύρισμα χωρίς το τράβηγμα και τους δερματικούς ερεθισμούς που συναντάμε συνήθως στα ξυραφάκια με πολλές λεπίδες.

Όταν κρατάτε για πρώτη φορά το The Ambassador XL θα παρατηρήσετε αμέσως την ποιότητά του. Αυτό το ξυραφάκι ασφαλείας διπλής ακμής είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι ναυτιλιακής ποιότητας για μέγιστη ανθεκτικότητα και ευκολία στη χρήση. Είναι τέλεια ζυγισμένο και ισορροπημένο και διαθέτει μια πολύ μακριά λαβή "Sure Grip" που κάνει το ξυραφάκι να κρατιέται εύκολα, ακόμα και όταν είναι βρεγμένο.

Το Ambassador XL είναι πλήρως ρυθμιζόμενο, διευκολύνοντας την εύρεση της καλύτερης δυνατής έκθεσης λεπίδων για το δέρμα σας. Απλώς γυρίστε τον ενσωματωμένο επιλογέα προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να ρυθμίσετε το μέγεθος του κενού της λεπίδας για ένα πιο ήπιο ή πιο επιθετικό ξύρισμα. Είναι πλήρως συμβατό με οποιαδήποτε λεπίδα διπλής ακμής, δίνοντάς σας πολλές επιλογές και συνδυασμούς για μια τέλεια εμπειρία ξυρίσματος. Μετά από λίγα περάσματα, θα δείτε ότι το ξυράφι γλιστράει στο δέρμα σχεδόν χωρίς κόπο, ενώ αφήνει πίσω του ένα αισθητά απαλό, καθαρό και πλήρως περιποιημένο δέρμα.

Το ξυράφι Ambassador XL είναι κατασκευασμένο στις ΗΠΑ και έχει σχεδιαστεί για μια ζωή χρήσης. Κάθε ξυράφι διαθέτει έναν ξεχωριστό σειριακό αριθμό και έναν κωδικό κατασκευής που συμμορφώνεται με το κλασικό σύστημα χρονολόγησης προϊόντων Gillette®. 

Μήκος: 4,25" 108 mm

Βάρος: 4,2 oz 119 g

Blade Gap: 0,012" - 0,052"

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.