• Μειωμένη τιμή
  • -10%
Beardburys Procapil Hair Loss Serum 100ml

Beardburys Procapil Hair Loss Serum 100ml

32,00 €
28,80 €
(Έκπτωση 10%)

Καταπολεμήστε τις κύριες αιτίες της τριχόπτωσης με τη θεραπεία τριχόπτωσης Beardburys . Χάρη στη σύνθεσή του με Procapil (3%), Oxycell και Καφεΐνη , ενισχύει και αναζωογονεί τον θύλακα της τρίχας ενώ διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής. Επιτυγχάνει βελτίωση έως και 68% της πυκνότητας των μαλλιών σύμφωνα με την κλινική μελέτη.

1249

Παράδοση σε 4 έως 6 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις κύριες αιτίες της τριχόπτωσης, αυτή η θεραπεία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ορατά αποτελέσματα. Η μοναδική φόρμουλα με Procapil ενισχύει τις ρίζες των μαλλιών, βελτιώνει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής και αποτρέπει την τριχόπτωση. Το Oxycell προάγει την κυτταρική οξυγόνωση και η καφεΐνη διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, συμβάλλοντας στην υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.

Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους, με μια κλινική μελέτη που δείχνει βελτίωση έως και 68% στην πυκνότητα των μαλλιών. Η θεραπεία κατά της τριχόπτωσης της Beardburys δεν εστιάζει μόνο στην πρόληψη της τριχόπτωσης αλλά προάγει επίσης την πληρέστερη και υγιέστερη ανάπτυξη των μαλλιών.

Ενσωματώστε τη θεραπεία κατά της τριχόπτωσης της Beardburys στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας για να αναζωογονήσετε και να ενισχύσετε τα μαλλιά σας από τις ρίζες. Επωφεληθείτε από τα κλινικά αποδεδειγμένα πλεονεκτήματά του και βιώστε μια αισθητή βελτίωση στην πυκνότητα των μαλλιών. Αποκτήστε το δικό σας σήμερα και ανανεώστε τις κλειδαριές σας!

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.