• Μειωμένη τιμή
  • -10%
Plisson Hand Cream 50ml

Plisson Hand Cream 50ml

30,00 €
27,00 €
(Έκπτωση 10%)

Κρέμα χεριών 

Ενυδατώνει και καταπραΰνει τα χέρια χάρη στον συνδυασμό εκχυλίσματος Houseleek εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ και έλαιο γλυκού αμυγδάλου. 

746

Παράδοση σε 4 έως 6 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

99,40% φυσικά συστατικά

ΟΦΕΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η ενυδατική και καταπραϋντική κρέμα χεριών είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καταπολεμά φυσικά την ξηρότητα και την αφυδάτωση της επιδερμίδας σας και να ενισχύει το υδρολιπιδικό φιλμ των χεριών σας. 

Μια ισχυρή προστατευτική θεραπεία, η κρέμα χεριών συνδυάζει ενυδατικές, θρεπτικές, καταπραϋντικές και επανορθωτικές ιδιότητες για απαλά και αισθησιακά χέρια. 

Τα εκχυλίσματα σπιτιών θρέφουν, επανορθώνουν και καταπραΰνουν το δέρμα σας χάρη στα φυσικά ενεργά συστατικά που περιέχουν. Το βούτυρο καριτέ, πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, επανορθώνει τον φραγμό του δέρματος, διεγείρει τη φυσική διαδικασία ανανέωσης του δέρματος και αναπλάθει το δέρμα. Το γλυκό αμυγδαλέλαιο λειτουργεί σε συνέργεια με το βούτυρο καριτέ για να ενδυναμώσει το δέρμα και να το κάνει πιο απαλό.

Αποτελεσματική και μη λιπαρή περιποίηση χεριών. Μέρα με τη μέρα, τα χέρια σας, σύμβολα δύναμης ή απαλότητας, επισκευάζονται, ενυδατώνονται, προστατεύονται και ανακτούν φυσικά τον αισθησιασμό τους. 

ΟΣΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

Άρωμα Azur Sauvage, με διακριτικές και λεπτές νότες κυπαρισσιού, γιασεμιού και λευκής μέντας

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.