Panasonic Shaver ES-LV9U

Panasonic Shaver ES-LV9U

390,00 €

 Επαγγελματική ξυριστική μηχανή 5 λεπίδων Wet & Dry με προηγμένο μοτέρ και αισθητήρα γενειάδας, σταθμό αυτόματης φόρτισης και καθαρισμού.

464

Παράδοση σε 4 έως 6 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

5 Προηγμένες Λεπίδες

Προηγμένες ιαπωνικές λεπίδες, προσεκτικά κατασκευασμένες για να παρέχουν αποτελεσματικό και απαλό ξύρισμα σε γενειάδα τριών ημερών με μία κίνηση, με απαλότητα που διαρκεί. Αντιμετωπίζει ακόμη και δύσκολα σημεία όπως τον λαιμό και το πηγούνι χωρίς να κολλάει.

Τα ανθεκτικά ιαπωνικά αλουμινόχαρτα από ανοξείδωτο χάλυβα είναι σχεδιασμένα για απαλό ξύρισμα. Βασισμένη στην τέχνη της παράδοσης κατασκευής σπαθιών των Σαμουράι, η νέα shaver έχει σχεδιαστεί με τις πιο ανθεκτικές εσωτερικές λεπίδες.

 

Εξαιρετικά γρήγορο μοτέρ για ομαλό ξύρισμα

Το εξαιρετικά γρήγορο γραμμικό μοτέρ με 70.000 εγκάρσιες κινήσεις ανά λεπτό θα προσφέρει καθαρό ξύρισμα μεγάλης διάρκειας με σταθερή ταχύτητα κοπής.

 

Αισθητήρας γενειάδας

Ο αισθητήρας γενειάδας εξατομικεύει το ξύρισμά σας. Επωφεληθείτε από ένα κατά παραγγελία ξύρισμα με την τεχνολογία αισθητήρα γενειάδας που προσαρμόζει την ισχύ, ώστε να ταιριάζει στο περίγραμμα του προσώπου σας, το πάχος της τρίχας και την πυκνότητά της. Η δύναμη θα ενταθεί εκεί όπου η ανάπτυξη της τρίχας είναι περισσότερο έντονη ενώ και θα μειωθεί σε άλλες περιοχές, για να αποτρέψει τον ερεθισμό του δέρματος προσφέροντας σας το πιο άνετο ξύρισμα.

 

Εύκαμπτη κεφαλή

Η ευελιξία είναι το κλειδί όσον αφορά τον περιορισμό του αριθμού των κινήσεων που απαιτούνται για ένα ακριβές ξύρισμα, γι΄αυτό η σειρά 900 είναι εξοπλισμένη με μια εύκαμπτη κεφαλή ξυριστικής μηχανής. Η κεφαλή κινείται σε 10 κατευθύνσεις και οι 5 λεπίδες κινούνται σε 10 κατευθύνσεις ανεξάρτητα – τόσο κάθετα όσο και οριζόντια – και ακολουθούν το περίγραμμα του προσώπου.

 

Ευέλικτο trimmer

Με τις ανθεκτικές λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα με άκρη 45 μοιρών, το αναδυόμενο τρίμερ μας είναι σχεδιασμένο για κοπή πριν το ξύρισμα και λεπτομερή περιποίηση. Αιχμηρό και ακριβές, έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την ευκολία.

 

Υγρό και στεγνό καθάρισμα

Μπορείτε να ξυριστείτε στεγνά, με τζελ ή αφρό και να πάρετε το αδιάβροχο σχέδιο στο ντους. Όποια και αν είναι η προτίμησή σας, μπορείτε να απολαμβάνετε ένα απαλό και απαλό ξύρισμα κάθε φορά.

 

Βάση αυτόματου καθαρισμού και φόρτισης

Βολική και κομψή, η νέα shaver ES-LV9U διαθέτει βάση που φορτίζει αυτόματα, καθώς και καθαρίζει την ξυριστική μηχανή για να αφαιρέσει το σμήγμα και τα αποκόμματα γενειάδας και να διατηρήσει την άριστη κατάσταση. Αυτό θα διατηρήσει την υγιεινή της ξυριστικής μηχανής αλλά και τις λεπίδες πιο αιχμηρές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Premium εργονομικός σχεδιασμός

Με το εκλεπτυσμένο μαύρο ματ φινίρισμά του, ο καλλίγραμμος σχεδιασμός κάθεται άνετα στο χέρι, ώστε να μπορείτε να ξυρίζεστε εύκολα. Η ένδειξη LED της ξυριστικής μηχανής δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας σε 5 βήματα και την κατάσταση λειτουργίας της με μια ματιά.

Χαρακτηριστικά

5 λεπίδες.

Ευέλικτη κεφαλή 20D.

Pop up trimmer.

Μπαταρία λιθίου.

Αυτονομία: 50 λεπτά χρήσης.

Χρόνος φόρτισης: 3 λεπτά για 1 ξύρισμα.

Οθόνη LED.

Αισθητήρας ξυρίσματος.

Wet & Dry χρήση.

Ασύρματη λειτουργία χωρίς καλώδιο.

Περιλαμβάνεται τσαντάκι αποθήκευσης / μεταφοράς.

* Το κοπτικό και το πλέγμα της μηχανής εξαιρούνται από την εγγύηση.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.