Panasonic ER-HGP65 Επαγγελματική Κουρευτική Μηχανή
Panasonic ER-HGP65 Επαγγελματική Κουρευτική Μηχανή
Panasonic ER-HGP65 Επαγγελματική Κουρευτική Μηχανή
Panasonic ER-HGP65 Επαγγελματική Κουρευτική Μηχανή
Panasonic ER-HGP65 Επαγγελματική Κουρευτική Μηχανή
Panasonic ER-HGP65 Επαγγελματική Κουρευτική Μηχανή

Panasonic ER-HGP65 Επαγγελματική Κουρευτική Μηχανή

209,00 €

Ασύρματη και ελαφριά επαγγελματική κουρευτική μηχανή ER-HGP65 για κουρέματα με ακρίβεια. Αναβίωση της επαγγελματικής κουρευτικής μηχανής ER1611, που αγαπήθηκε από τους επαγγελματίες.

467

Παράδοση σε 4 έως 6 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ER-HGP65 θα καλύψει τις αυστηρές ανάγκες των επαγγελματιών – είναι η αναβίωση της δημοφιλούς ER1611, που αγαπήθηκε για πολύ καιρό. Επιπλέον, η ER-HGP65 έχει αναβαθμιστεί με τη χρήση του σταθερού και εξαιρετικά γρήγορου γραμμικού μοτέρ και την αιχμηρότητα της βελτιωμένης λεπίδας X-taper 2.0.

 

Ομαλή κοπή για λεπτομέρειες

Το ενσωματωμένο εξαιρετικά γρήγορο γραμμικό μοτέρ με έλεγχο σταθερότητας και η λεπίδα X-taper 2.0 προσφέρουν υψηλού επιπέδου απόδοση κοπής, παρέχοντας την ίδια σταθερότητα και χρηστικότητα με την ER1611 που οι χρήστες έχουν αγαπήσει. Έχετε παρατηρήσει ότι οι επαγγελματικές κουρευτικές μηχανές μαλλιών αμβλύνουν με την καθημερινή χρήση; Η ER-HGP65 κληρονομεί τη χρηστικότητα και την αιχμηρότητα της ER1611 και είναι ιδανική λύση όταν θα χρειαστεί να αντικατασταστήσετε την τωρινή κουρευτική μηχανή σας.

 

Κληρονομιά στην ποιότητα, παράδοση στην καινοτομία

Αναπτύσσοντας την ιαπωνική τέχνη της κατασκευής εξαιρετικά αιχμηρών και στιβαρών σπαθιών, η Panasonic εφάρμοσε τεχνολογία αιχμής για την ανάπτυξη λεπίδων εξαιρετικής ποιότητας. Οι τεχνικές ιαπωνικής χειροτεχνίας που χρησιμοποιούνται μόνο για τις λεπίδες των τρίμερ και των ξυριστικών της Panasonic παρέχουν μακροχρόνια αντοχή και ακρίβεια στην κοπή.

 

Βελτιωμένη απόδοση ER1611

Η ER-HGP65 εξελίσσει τις επιδόσεις της ER1611, ενός παλαιότερου προϊόντος που αγαπήθηκε από τους επαγγελματίες, στο επόμενο επίπεδο. Αυτό το μοντέλο δεν είναι μόνο ελαφρύτερο, αλλά κληρονομεί επίσης τη χρηστικότητα, την αιχμηρότητα και την εργονομική σχεδίαση της ER1611.

 

Λεπίδα X-taper 2.0

Η λεπίδα X-taper 2.0 δεν αφήνει τρίχες άκοπες. Η ειδικά σχεδιασμένη λεπίδα X-taper 2.0 πιάνει και κόβει με σταθερότητα τις τρίχες για να μειώσει δραστικά τον αριθμό των τριχών που οι συμβατικές λεπίδες αφήνουν άκοπες.

 

Επίστρωση DLC 2.0 και επίστρωση τιτανίου για μακράς διάρκειας κοφτερή λεπίδα

Η επίστρωση Diamond-Like Carbon 2.0 (DLC) είναι περίπου 3,4 φορές σκληρότερη από τις συμβατικές επιστρώσεις και, σε συνδυασμό με την επίστρωση τιτανίου, παρέχουν διπλάσια αντοχή από το ανοξείδωτο ατσάλι και μια μακράς διάρκειας κοφτερή λεπίδα.

 

Κοφτερές λεπίδες με ακμή 45º για ομαλή κοπή ακριβείας

Οι τεχνικές ιαπωνικής χειροτεχνίας που χρησιμοποιούνται μόνο για τις λεπίδες των μηχανών Panasonic παρέχουν μακροχρόνια αντοχή και εξαιρετική ακρίβεια στην κοπή. Οι λεπίδες 45º προσφέρουν μια ομαλή κοπή ακριβείας που ικανοποιεί ακόμα και τις αυστηρές απαιτήσεις των επαγγελματιών.

 

Γραμμικό μοτέρ με έλεγχο σταθερότητας

Το εξαιρετικά γρήγορο γραμμικό μοτέρ της Panasonic με τεχνολογία mag-lev αποδίδει 10.000 διαδρομές ανά λεπτό. Αυτή η υψηλή ταχύτητα επιτρέπει την ομαλή κοπή ακόμη και σε πυκνό τριχωτό. Η υψηλή ισχύς διατηρείται μέχρι να εξαντληθεί η μπαταρία.

 

Ομαλή, σταθερή κοπή ακόμα και σε πυκνό τριχωτό

Με τις συμβατικές κουρευτικές μηχανές, το εύρος κίνησης της λεπίδας μειώνεται όταν κόβετε περιοχές με πυκνό τριχωτό, με αποτέλεσμα να μειώνεται η απόδοση κοπής. Χάρη στον σταθερό έλεγχο, η ισχύς και η κίνηση της λεπίδας των κουρευτικών της Panasonic διατηρούν τη μέγιστη απόδοση και την ομαλή κοπή ακόμα και σε περιοχές με πυκνό τριχωτό.

 

Κοπή ακριβείας

Η νέα ER-HGP65 διαθέτει διακόπτη ελέγχου για εύκολη ρύθμιση του μήκους κοπής. Επιλέξτε εύκολα τα μήκη κοπής από 0,8 έως 2,0 χιλ. (διαστήματα των 0,3 χιλ.) χωρίς το εξάρτημα χτένας, επιτρέποντας τη ρύθμιση του μήκους με το ένα χέρι.

 

Ευέλικτη ρύθμιση μήκους με 3 εξαρτήματα χτένας

Παρέχονται 6 μήκη κοπής με 3 εξαρτήματα χτένας για να είναι δυνατή η κοπή σε ένα ευρύ φάσμα μήκους μαλλιών (3/4 χιλ., 6/9 χιλ., 12/15 χιλ.) και είναι συμβατά με τα ER-HGP90, ER-HGP86, ER-HGP84 και ER-HGP74.

 

Εύκολο στη χρήση ακόμα και για αρχάριους

Εργονομική σχεδίαση για εύκολη χρήση. Εκτός από το να δημιουργήσει μια κομψή και ελαφριά κουρευτική μηχανή, η Panasonic εστίασε και στην ευκολία στο κράτημα. Το λείο, καμπυλόγραμμο, εύκολο στο χειρισμό σώμα και χαρακτηριστικά όπως η ελαστική λαβή ώστε να μη γλιστράει η συσκευή, είναι σχεδιασμένα για την ικανοποίηση επαγγελματικών αναγκών.

 

Μπαταρία ιόντων λιθίου

Διαθέτει ελαφριά, μικρή αλλά μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία ιόντων λιθίου. Έχει μικρότερη απώλεια χωρητικότητας λόγω επανειλημμένης χρήσης από μια μπαταρία Ni-MH.

 

Λυχνία επαναφόρτισης / Λυχνία κατάστασης φόρτισης

Ανάβει κόκκινο κατά τη φόρτιση και λευκό όταν απαιτείται φόρτιση κατά τη χρήση.

 

Λειτουργία με/χωρίς καλώδιο

Μπορείτε να απολαμβάνετε αποτελεσματική κοπή είτε με, είτε χωρίς καλώδιο. Η φόρτιση επιτρέπει την άνετη ασύρματη χρήση παντού.

 

Προδιαγραφές

Η λεπίδα X-taper 2.0 δεν αφήνει τρίχες άκοπες

Το εξαιρετικά γρήγορο γραμμικό μοτέρ διατηρεί υψηλή ισχύ

Διακόπτης ελέγχου για εύκολη ρύθμιση μήκους κοπής (0,8 έως 2,0 χιλ.)

Ευέλικτη ρύθμιση μήκους με 3 εξαρτήματα χτένας (3/4 χιλ., 6/9 χιλ., 12/15 χιλ.)

Εργονομική σχεδίαση για εύκολη χρήση

Μπαταρία ιόντων λιθίου

 

Μέγεθος και Βάρος

Ύψος: 17 6mm

Πλάτος: 48 mm

Βάθος: 48 mm

Βάρος: 250 γρ

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Λεπίδα: X-taper 2.0

Κινούμενη τοξωτή λεπίδα: 45°

Επεξεργασία λεπίδων: Ανοξείδωτο ατσάλιΕπίστρωση Diamond-like carbon (DLC) 2.0 (κινούμενη λεπίδα)Επίστρωση νιτριδίου τιτανίου (TiN) (Σταθερή λεπίδα)

Είδος μοτέρ: Γραμμικό μοτέρ με έλεγχο σταθερότητας

Χτενάκι: 3/4 χιλ., 6/9 χιλ., 12/15 χιλ.

Ελάχιστο μήκος κοπής: Περίπου 0,8 χιλ.

Μήκος κοπής: 0,8 χιλ.- 2,0 χιλ.(διαστήματα 0,3 χιλ.)

Ένδειξη: Λυχνία ένδειξης επαναφόρτισηςΛυχνία ένδειξης φόρτισης

Αξεσουάρ: Λάδι, βουρτσάκι καθαρισμού

Λεπίδα αντικατάστασης: WER9902Y

Διάρκεια φόρτισης: Περίπου 1 ώρα

Χρόνος λειτουργίας: Περίπου 50 λεπτά

Τύπος μπαταρίας: Ιόντων λιθίου (Li-ion)

Τροφοδοσία ρεύματος: AC/RC

Τάση τροφοδοσίας: 100-240 V

Διαστάσεις προϊόντος (Υ x Π x Μ): 176×48×48χιλ.

Βάρος σώματος (χωρίς εξαρτήματα): 250 γρ.

 

Το κοπτικό της μηχανής εξαιρείται από την εγγύηση.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.