Χρησιμοποιείς ανδρική ενυδατική κρέμα προσώπου;

Η επιδερμίδα ενός άνδρα διαφέρει πολύ από τη γυναικεία, η γενειάδα, τα φρύδια και το δέρμα που είναι πιο παχιά απαιτούν ξεχωριστή φροντίδα. Για αυτό το λόγο, μια ενυδατική κρέμα για άνδρες πρέπει να είναι άλλη από αυτή της γυναίκας για να είναι αποτελεσματική και να ικανοποιήσει τις ανάγκες.

Αν το μόνο που γνωρίζεις είναι τα ελάχιστα από τη μαμά σου, την αδερφή σου ή τη γυναίκα σου, σου έχουμε συμβουλές για το πως να χρησιμοποιείς την ενυδατική σου και να έχεις λαμπερό και υγιές δέρμα.

Καθαρισμός

Οι ενυδατικές κρέμες λειτουργούν καλύτερα όταν εφαρμόζονται σε καθαρό δέρμα. Έτσι, εμποδίζετε την ενυδατική σας κρέμα να σφραγιστεί με λάδι και ακαθαρσίες, που μπορεί να προκαλέσουν ακμή. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποίησε ένα καθαριστικό που είναι κατάλληλο για τον τύπο του δέρματος σου.

Στεγνό δέρμα

Πριν εφαρμόσεις την ενυδατική κρέμα πρέπει να βεβαιωθείς ότι το δέρμα σου είναι στεγνό.

Ρουτίνα

Καλό είναι να έχεις μία ρουτίνα, όπως αναφέρουμε πιο πάνω η καλύτερη στιγμή για να βάλεις την κρέμα σου είναι μετά το πλύσιμο του προσώπου σου. Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνουμε να χρησιμοποιείς την ενυδατική καθημερινά.

Μη χρησιμοποιείς όλο το σωληνάριο

Όσο ξηρό και αν είναι το πρόσωπο σου, σε καμία περίπτωση μην απλώσεις όλη την κρέμα. Μία μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να σε καλύψει όλη τη μέρα.

Υπάρχουν πολλά προϊόντα που μπορείς να αναζητήσεις, βρες αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες. Μην ξεχάσεις να εφοδιαστείς και με ένα καλό καθαριστικό προσώπου.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.