Τέλειες μπούκλες με τη βοήθεια του TikTok

Όλοι αγαπάμε τις μπούκλες! Είναι παιχνιδιάρες, δίνουν προσωπικότητα – στυλ και νεανικότητα. Τι άλλο να θέλει κανείς; Να τις πετύχει χωρίς ιδιαίτερο κόπο και χωρίς να καταστρέψει τα μαλλιά του κατά τη διάρκεια του styling. We got you babe! To tiktok μας δίνει τη λύση για τις πιο ωραίες loose μπούκλες ακόμα και αν τα μαλλιά σου είναι φυσικά ίσια. Και το καλύτερο δε στο είπαμε, θα τις αποκτήσεις χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις θερμότητα. Can you feel the excitement already?!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, λούζεσαι με ένα ενυδατικό σαμπουάν ώστε να ανοίξουν οι πόροι της τρίχας. Δύο χέρια είναι αρκετά. Έπειτα βάζεις το conditioner ή τη μάσκα σου, διάλεξε το κατάλληλο για τον τύπο των μαλλιών σου. Πρόσεξε να ξεβγάλεις καλά τα μαλλιά σου και να μη μείνουν καθόλου υπολείμματα από τα προϊόντα. Στη συνέχεια με πετσέτα στέγνωσε ταμποναριστά τα μαλλιά σου ώσπου να φύγει το περιττό νερό, αλλά να είναι ακόμα νωπά. Πέρασε μετά κάποιο λάδι ή serum αναδόμησης και ενυδάτωσης. Εμείς σου προτείνουμε το SystemProfessionalLipidBooster (X5LB), το οποίο είναι θεραπεία για βαθιά αναδόμηση των μαλλιών και δημιουργία νέων δεσμών στο εσωτερικό της τρίχας. Είναι ιδανικό για ταλαιπωρημένα μαλλιά και προστατεύει από την καθημερινή φθορά. Χτένισε τα μαλλιά σου απαλά και με προσοχή ώστε να πάει το προϊόν παντού.

Και τώρα μπαίνουμε στο main κομμάτι. Χρειάζεσαι ένα ζευγάρι χοντρές μακριές κάλτσες. Χωρίζεις τα μαλλιά σου στη μέση και πιάνεις τις άκρες από τις κάλτσες στη κορυφή του κεφαλιού σου με τη μία να πέφτει δεξιά και την άλλη αριστερά. Στη συνέχεια ξεκινάς από τη μία πλευρά και πιάνεις μια τούφα από τη κορυφή των μαλλιών σου και τη γυρνάς γύρω από τη κάλτσα.Τη περνάς από τη πάνω πλευρά και μετά γύρω και από κάτω μέχρι να έρθει και πάλι μπροστά. Κάθε φορά που τα μαλλιά σου βρίσκονται και πάλι μπροστά προσθέτεις και λίγα ακόμα. Με αυτό τον τρόπο συνεχίζεις μέχρι να έχεις τυλίξει όλα τα μαλλιά της πλευράς γύρω από τη κάλτσα και στο τέλος στερεώνεις με ένα scrunchy. Κάνεις το ίδιο και για την άλλη πλευρά. Τώρα το πιο εύκολο σημείο. Πας με την ησυχία σου για ύπνο. Το πρωί που θα σηκωθείς, λύνεις τα μαλλιά σου και τα ψεκάζεις με ένα spray κρατήματος. Άνοιξε τις μπούκλες με τα δάχτυλά σου και κάνε τις τελευταίες προσαρμογές βάζοντας λίγο spray κρατήματος στα χέρια σου ώστε να σμιλέψεις τις μπούκλες σου. É voila! Έτοιμες και υπέροχες.

Αν έχεις φυσικά σγουρά μαλλιά, έχουμε κάτι διαφορετικό για εσένα. Ακολούθησε την αρχική διαδικασία με τον ίδιο τρόπο όπως παραπάνω, σαμπουάν – conditioner – λάδι ή serum, απλά φρόντισε να χρησιμοποιήσεις προϊόντα κατάλληλα για μπούκλες και τον ειδικό τύπο των μαλλιών σου. Χτένισε καλά ώστε να απλωθεί το προϊόν. Στη συνέχεια πάρε ένα t-shirt και άπλωσε το σε μια flat επιφάνεια. Γύρισε ανάποδα το κεφάλι σου με τα μαλλιά σου να πέφτουν ακριβώς στο κέντρο της μπλούζας και τύλιξε τα προσεκτικά δένοντας τα μανίκια της μπλούζας ακριβώς στο ύψος του λαιμού σου από πίσω. Κράτησε τα έτσι για 20 λεπτά περίπου κι έπειτα άφησε τα ελεύθερα. Ολοκλήρωσε τη διαδικασία με ένα spray κρατήματος.

Μπες στο okommotismou.gr για να βρεις όλα τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να ακολουθήσεις τις παραπάνω διαδικασίες και ν’ αποκτήσεις και εσύ τις τέλειες μπούκλες.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.