Πρώτη φορά βαμμένα μαλλιά!

Για σένα που το σκέφτεσαι καιρό και αποφάσισες δυναμικά να βάψεις πρώτη φορά τα μαλλιά σου, ακολουθούν τα πιο χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν στο νέο σου δυναμικό εγχείρημα!

1. Μην επιλέξεις το χρώμα βάσει του τι βλέπεις στην φωτογραφία της συσκευασίας. Κατά κύριο λόγο γιατί δεν γνωρίζεις τι χρώμα είχε πριν το μοντέλο που απεικονίζεται. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να δεις τις αποχρώσεις που ξεκινάνε από το 1 και καταλήγουν στο 10 που είναι και το πιο ανοιχτό και έντονο. Αν έχεις ανοιχτόχρωμο δέρμα και μάτια σου ταιριάζουν οι ανοιχτές αποχρώσεις, αν αντίθετα έχεις σκούρο δέρμα και μάτια, προτίμησε τα σκούρα χρώματα.

2. Επίλεξε τόνους κοντά στο φυσικό σου χρώμα. Σου προτείνουμε αν θέλεις να το σκουρίνεις ή να το ανοίξεις να επιλέξεις μέχρι 2 τόνους είτε πιο κάτω, είτε πιο πάνω αντίστοιχα. Στη συνέχεια θα μπορείς να το σκουραίνεις ή να το ανοίγεις σταδιακά, χωρίς να επιβαρύνεις τα μαλλιά σου.

3. Πριν ξεκινήσεις κάνε ένα τεστ σε μία μικρή επιφάνεια των μαλλιών σου για να ελέγξεις αν το αποτέλεσμα είναι το επιθυμητό και σε ικανοποιεί χρωματικά. Αν δεν είναι παραπάνω σκούρο ή φωτεινό, είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις!

4. Μόλις ολοκλήρωσες τη διαδικασία και ετοιμάζεσαι να ξεβγάλεις τη βαφή. Προσπάθησε να αποφύγεις τη χρήση σαμπουάν, μιας που δεν θα βοηθήσει στο να κρατήσει το χρώμα. Επίλεξε συγκεκριμένα επαγγελματικά προϊόντα ιδανικά για αυτό το σκοπό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα καλό conditioner για πιο εύκολο χτένισμα.

5. Κάθε φορά που βλέπεις ότι το χρώμα ξεθωριάζει και χρειάζεται να επαναλάβεις τη διαδικασία, επίλεξε να μη βάφεις όλο το κεφάλι. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταστρέψεις σταδιακά τα μαλλιά σου και θα δημιουργήσεις διχρωμίες. Μπορείς να βάφεις μόνο τη ρίζα και λίγο πριν ολοκληρωθεί ο χρόνος της αναμονής, να περάσεις λίγο τις άκρες για να τονωθεί το χρώμα.

 

Καλή επιτυχία!

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.