Πρέσες με ατμό

Πρέσες με ατμό: What is this sorcery?

Έχεις μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση γύρω απ΄τ΄ όνομα σου είναι η κατάσταση με τις πρέσες με ατμό! Τι είναι όμως η πρέσα με ατμό; Τι κάνει; Γιατί έχει ξεσηκώσει τα πλήθη; Ήρθε η ώρα να τα μάθεις όλα, διότι είμαστε άλλη μία φορά εδώ έχοντας κάνει την απαραίτητη έρευνα για εσένα και θα σου πούμε όλα τα μυστικά αυτών των νέων προϊόντων!

Αρχικά να πούμε πως μιλάμε για τη πιο εξελιγμένη μορφή τεχνολογίας όσον αφορά τις πρέσες μαλλιών. Είναι σχεδιασμένες με γνώμονα την φροντίδα των μαλλιών μας και την όσο γίνεται λιγότερη ταλαιπωρία αυτών κατά τη διάρκεια του styling. Μοιάζουν με τις κλασσικές πρέσες μαλλιών αλλά έχουν μία πολύ βασική διαφορά: χρησιμοποιούν ατμό για να θερμάνουν και να ισιώσουν τα μαλλιά. Ουσιαστικά η θερμότητα παρέχεται στα μαλλιά από το δοχείο νερού, όπου εκεί το νερό μετατρέπεται σε ατμό και περνά από τις τρυπούλες που βρίσκονται επάνω στις πλάκες.Επίσης, πάνω στις πλάκες έχουν προσαρτημένα «τριχίδια» που λειτουργούν σαν χτενάκι κατά τη διάρκεια της χρήσης. Το νερό στο δοχείο διαρκεί για περίπου 15 λεπτά, οπότε και χρειάζεται γέμισμα για να συνεχίσεις τη διαδικασία του styling. Οι πρέσες με ατμό είναι ελαφριές και εύχρηστες με συνήθως minimal σχεδιασμό και μακρύ καλώδιο περιστροφής 360ο  για ευελιξία και άνεση. Μπορείς να βρεις πρέσες με ατμό με κεραμικές πλάκες και επίστρωση τουρμαλίνη, ενώ είναι και ιονικές για να μην ηλεκτρίζονται τα μαλλιά.

Και αφού σου είπαμε πως λειτουργούν και ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους πάμε να πούμε και για πιο λόγο μπορεί να τις προτιμήσεις σε σχέση με μία κλασσική πρέσα. Τις χρησιμοποιείς ακριβώς όπως και μία κλασσική πρέσα, αν εξαιρέσεις το refillπου θα χρειαστεί να κάνεις ανά 15 λεπτά στο δοχείο νερού, και παράλληλα έχεις έναν πολύ πιο ασφαλή και γρήγορο τρόπο stylingγια τα μαλλιά σου. Το γεγονός ότι λειτουργεί με ατμό και επιτυγχάνει ένα ταχύτερο ίσιωμα (στον μισό χρόνο σχεδόν από μια κλασσική πρέσα) εξασφαλίζει τη βέλτιστη προστασία της τρίχας, τη μείωση του φριζαρίσματος και προσφέρει στα μαλλιά  λάμψη και φυσική κίνηση. Επίσης, σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις θερμοκρασία ανάλογα με τον τύπο μαλλιών που έχεις, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις υψηλές θερμοκρασίες που φθείρουν τα μαλλιά σου. Τέλος, με τις πρέσες με ατμό αποφεύγεις τα «καυτά» σημεία στις πλάκες που δημιουργούνται με τη φθορά από τη χρήση στις κλασσικές πρέσες και συνήθως «καίνε» τα μαλλιά.

Εμείς στον okommotismou.grσου προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από πρέσες ατμού, παρ’ όλα αυτά έχουμε ξεχωρίσει και σου προτείνουμε την BabylissAdvancedSteam, η οποία θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.