Πομάδα do’s and don’ts!

Η κατάλληλη πομάδα μπορεί να σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις το φριζάρισμα, να τιθασεύσεις τις μπούκλες σου και επιπλέον να ενισχύσεις τα μαλλιά σου. Για αυτό το λόγο, η επιλογή της πομάδας καθώς και η εφαρμογή της παίζει τεράστιο ρόλο. Πριν εφαρμόσεις την πομάδα, βεβαιώσου ότι τηρείς τους… απαραίτητους παρακάτω κανόνες για να εξασφαλίσεις ένα τέλειο αποτέλεσμα!

1. Dos Επίλεξε μια ελαφριά πομάδα. Μια πολύ βαριά φόρμουλα μπορεί να βαρύνει τα μαλλιά σου. Αντίθετα, μια ελαφριά πομάδα μπορεί να καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής σου και να προσθέσει μία ωραία ένταση, χωρίς να κάνει τα μαλλιά σου πολύ βαριά.

2. Donts Μην χρησιμοποιείς πομάδα σε στεγνά μαλλιά εάν η υφή των μαλλιών σου είναι παχιά και τραχιά. Οι περισσότεροι τύποι σγουρών μαλλιών φαίνονται πιο υγιή όταν η πομάδα εφαρμόζεται όταν οι τρίχες είναι νοπές. Η πομάδα είναι σε θέση να διεισδύσει καλύτερα στο στέλεχος της τρίχας και τα μαλλιά μπορούν να κρατήσουν το σχήμα τους πιο αποτελεσματικά όσο σταδιακά στεγνώνουν.

3. Dos Η σύσταση είναι να ζεσταίνεις την πομάδα πριν την απλώσεις στα μαλλιά σου. Ένας εύκολος και απλός τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι να τρίψεις το υλικό στις παλάμες των χεριών σου και να τη ζεστάνεις κάνοντας τη έτσι πιο εύκαμπτη.

4. Donts Μην ξεκινάς από το μπροστινό μέρος του τριχωτού της κεφαλής σου. Ένας καλός κανόνας είναι να δουλέψεις πρώτα την πομάδα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, όπου τα μαλλιά είναι πιο πυκνά.

5.Dos Χρησιμοποίησε μεγαλύτερη ποσότητα προϊόντος, αν τα μαλλιά σου είναι πυκνά, σγουρά και χοντρά. Για λεπτά και λεπτά μαλλιά, χρησιμοποιήστε πομάδα σε μέγεθος ενός νομίσματος.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.