Ποιο είναι το κατάλληλο French Bob Haircut για το σχήμα του προσώπου σου

Το FrenchBobκούρεμα είναι πλέον ένα από τα πιο διαχρονικά και στυλάτα κουρέματα. Αν ανησυχείς πως το κοντό δε σου πάει, θα σου πούμε πως τσάμπα ανησυχείς! Για το συγκεκριμένο κούρεμα υπάρχει τρόπος να πηγαίνει σε όλα τα σχήματα προσώπων. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι πάει σε ποιόν!

·       Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

Τα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς έχουν φαρδιά ζυγωματικά και μέτωπο, ενώ το πηγούνι τους είναι μυτερό (π.χ.GwynethPaltrowκαιKendallJenner). Για να εξισορροπήσεις τις γωνίες και να αποφύγεις να δώσεις ένταση στο σαγόνι, διάλεξε ένα lob κούρεμα, δηλαδή μέχρι τους ώμους, το οποίο είναι τέλειο για το συγκεκριμένο σχήμα προσώπου. Οι αφέλειες και η φράντζα μπορούν να το απογειώσουν. Ένα άλλο κούρεμα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι το ογκώδες bob, όπου φτάνει μέχρι λίγο κάτω από το πηγούνι και έχει έντονα φυλλαρίσματα. Είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες, και αν βάψεις τις άκρες σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις θα σου δώσει επιπλέον στυλ. Σ’ αυτά τα κουρέματα πάνε εξαιρετικά τα beachywaves.

·       Πρόσωπο σε σχήμα αχλαδιού

Το συγκεκριμένο σχήμα προσώπου έχει φαρδύτερο σαγόνι σε σχέση με το επάνω μέρος του προσώπου. Σκέψου τη SophieEllis-Bextor ή την KellyOsbourne για παράδειγμα. Ένα παραδοσιακό bob ισορροπεί ενώ μειώνει οπτικά τις διαφορές στο επάνω και κάτω μέρος του προσώπου.Ένα κοντό bobπου φτάνει μέχρι πάνω από τα αυτιά σου, βοηθά και αυτό στην εξισορρόπηση των γωνιών. Και εδώ η φράντζα και το φυλλάρισμα σε συνδυασμό με ίσια λεία μαλλιά κάνουν το κούρεμα μαγευτικό. Παρόλα αυτά μη φοβηθείς το κυματιστό στυλ ή ακόμα και τις μπούκλες.

·       Μακρόστενο πρόσωπο

Αυτό το σχήμα προσώπου το χαρακτηρίζει το ότι είναι πιο μακρύ απ'ότι φαρδύ και το κάτω μισό του έχει πιο ανδρικό σχήμα. Η Giselle Bundchen, η Linda Fargo και η Hilary Swank ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Το bob στο μήκος του πηγουνιού φαίνεται φανταστικό σε όσους έχουν πιο μακρύ πρόσωπο επειδή δημιουργεί μια ψευδαίσθηση πλάτους.Αν σου φαίνεται πολύ κοντό, δοκίμασε το bluntbob με φράντζα, το οποίο ουσιαστικά καταλήγει λίγο πιο χαμηλά από το πηγούνι. Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι πολύ εύκολο και μπορείς να του δώσεις άλλο στυλ κάθε μέρα.

·        Τετράγωνο πρόσωπο

Ένα πρωταρχικό μέλημα για τα τετράγωνα πρόσωπα είναι να μαλακώσουν τις έντονες γωνίες. Ένα ασύμμετρο κόψιμο με μακρύτερα κομμάτια στο μπροστινό μέρος, το οποίο σταδιακά γίνεται πιο κοντό στο πίσω μέρος, επιμηκύνει ένα τετράγωνο πρόσωπο. Αν κάνεις και χωρίστρα στο πλάι θα δώσεις κίνηση και θα μαλακώσει τις γωνίες του προσώπου σου. Η EmmaRoberts και η KeiraKnightley το έχουν πετύχει τέλεια.Μια άλλη υπέροχη ιδέα είναι το μακρόστενο bob. Το κόψιμο πέφτει φυλλαριστό στους ώμους και φαίνεται υπέροχο με χωρίστρα στη μέση.

·       Στρογγυλό πρόσωπο

Ένα ελαφρώς μακρύτερο bob με πρόσθετο όγκο είναι η καλύτερη επιλογή για στρογγυλά πρόσωπα. Βοηθά στην εξισορρόπηση του πλάτους. Απέφυγε τις αφέλειες και τη χωρίστρα στη μέση, διότι δίνουν έξτρα πλάτος. Τα bob σε γραμμή Α λειτουργούν επίσης πολύ καλά για το συγκεκριμένο σχήμα προσώπου. Η LilyCollins και η SelenaGomezτο αποδεικνύουν περίτρανα. Αυτά τα κουρέματα ίσια ή με ελαφριά κύματα δείχνουν εξαιρετικά.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.