Οδηγός χρήσης της λακ μαλλιών

Σήμερα κυκλοφορούν στην αγορά πάρα πολλές λακ, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να μπερδεύεσαι ποια είναι κατάλληλη για σένα και το χτένισμα που έχεις επιλέξει. Ελαφρύ κράτημα, δυνατό, για έξτρα λάμψη, οι επιλογές είναι πολλές. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να βρεις το κατάλληλο προϊόν για σένα και φυσικά πως να το χρησιμοποιείς. 

1. Κράτα απόσταση όταν ψεκάζεις

Δεν πρέπει να ψεκάζεις απευθείας στις ρίζες των μαλλιών σου. Το έξτρα προϊόν θα κάνει τα μαλλιά σου άτονα και βαριά. Φρόντισε να κρατάς τη λακ τουλάχιστον 30 εκατοστά μακριά από τα μαλλιά σου, όταν ψεκάζεις.

2. Χρησιμοποίησε λακ για να αποκτήσεις όγκο

Η λακ απογειώθηκε τις δεκαετίες του 70 και του 80, όπου οι γυναίκες ήθελαν τα μαλλιά τους να έχουν όγκο. Αν θέλεις και εσύ όγκο χρησιμοποίησε μία χτένα με αραιά δόντια ή απλώς τα δάχτυλα σου, χώρισε σε στρώσεις τα μαλλιά σου και απλά ψέκασε! 

3. Έξτρα κράτημα

Αν ο όγκος δεν είναι αρκετός για σένα, χρειάζεσαι και έξτρα κράτημα, ώστε τα μαλλιά σου να είναι στη θέση τους όλη την ημέρα! Αναζήτησε μία λακ που να σε καλύπτει και τα μαλλιά τους να είναι στη θέση τους. Μην ξεχνάς μέσα στη μέρα να ανασηκώνεις τα μαλλιά σου με μία χτένα απαλά

4. Φρόντισε τις μπούκλες σου

Αν έχεις σγουρά μαλλιά, είναι προτιμότερο να ψεκάζεις κάθε μπούκλα ξεχωριστά. Αν ψεκάσεις όλο το κεφάλι, οι μπούκλες θα χάσουν την κίνηση τους.

5. Χρησιμοποίησε ειδική βούρτσα

Αν θες να χρησιμοποιήσεις λακ σε μια μικρή περιοχή των μαλλιών, όπως για παράδειγμα τις φύτρες, ψέκασε και στη συνέχεια με ένα ειδικό βουρτσάκι πέρασε ελαφριά στην περιοχή για τέλειο αποτέλεσμα. 

Βρες εδώ τις καλύτερες λακ και τόνωσε τα μαλλιά και την αυτοπεποίθηση σου!

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.