Κ18 Θεραπεία μαλλιών

Κ18: Απλά, η καλύτερη θεραπεία μαλλιών

Λοιπόν, ας το πούμε από την αρχή για να είμαστε ξεκάθαροι. Η K18 είναι η καλύτερη θεραπεία μαλλιών επανόρθωσης και αναδόμησης που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά, και η μοναδική που φέρνει αποτελέσματα πραγματικά γρήγορα (μετά από το πολύ έξι εφαρμογές). Χωρίς καμία δόση υπερβολής, χωρίς «ψιλά» γράμματα και αστερίσκους, η K18 πραγματοποιεί στο ακέραιο ό,τι υπόσχεται. Ξεκάθαρα! Και το πιο σημαντικό; Μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε τον κομμωτή σας.

Πραγματική αναδόμηση της τρίχας

Η κερατίνη είναι υπεύθυνη για τη λάμψη, το «βάρος», τη δύναμη, την απαλότητα της τρίχας και όταν ακούμε συνήθως τον όρο «υγιή μαλλιά» σημαίνει «υγιής κερατίνη». Δυστυχώς τα ντεκαπάζ, οι χημικές εργασίες, η θερμότητα και γενικότερα το εκτεταμένο stylingείναι κάποιοι από τους παράγοντες που φθείρουν και καταστρέφουν την κερατίνη με αποτέλεσμα τα ταλαιπωρημένα, θαμπά, αδύναμα, αφυδατωμένα μαλλιά, με ψαλίδα και φθαρμένες άκρες. Στην πραγματικότητα ο μοναδικός τρόπος για να επιστρέψει η τρίχα στην αυθεντική της, υγιή κατάσταση είναι η βαθιά αναδόμηση της κερατίνης, κάτι που η θεραπεία K18 πραγματικά καταφέρνει!

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει την Κ18 από τις υπόλοιπες θεραπείες μαλλιών; Η απάντηση είναι πως, η K18 σε αντίθεση με αντίστοιχα προϊόντα, είναι μία μόνιμη λύση στην αναδόμηση της τρίχας και όχι ένα προσωρινό fix. Για να μιλήσουμε και λίγο… επιστημονικά, η K18 περιέχει 18 αμινοξέα που λειτουργούν συνδυαστικά για να επισκευάσουν και να αναδομήσουν την πρωτεΐνη, από την οποία αποτελούνται τα μαλλιά μας, την κερατίνη.

Γρήγορα αποτελέσματα, εύκολη εφαρμογή

Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα της θεραπείας K18 είναι η απλότητα της εφαρμογής της. Αντίθετα με προϊόντα που έχουν πολύπλοκες και δύσκολες διαδικασίες στην εφαρμογή τους, η K18 «απαιτεί» απλά να την… απλώσετε στα μαλλιά σας ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

·         Κατά τη διάρκεια του λουσίματος εφαρμόστε πρώτα το σαμπουάν σας ομοιόμορφα στα μαλλιά δημιουργώντας πλούσιο αφρό. Στην συνέχεια ξεπλύνετέ τα με άφθονο νερό χωρίς, όμως, να εφαρμόσετε μετά conditioner.

·         Μετά το λούσιμο τυλίξτε τα μαλλιά σας με μία πετσέτα και αφήστε τα να στεγνώσουν για μερικά λεπτά.

·         Στην συνέχεια τοποθετήστε μία μικρή ποσότητα από τη μάσκα κατά μήκος των μαλλιών και εφαρμόστε κι άλλη ποσότητα ανάλογα με το μήκος, την πυκνότητα και την κατάσταση των μαλλιών σας.

·         Περιμένετε 4 λεπτά για να δράσει. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα

·         Συνεχίστε με το styling των μαλλιών σας όπως επιθυμείτε.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας θα γίνουν ορατά το πολύ μετά από έξι εφαρμογές, ωστόσο υπάρχει περίπτωση να δείτε τις πρώτες, θετικές, αλλαγές να συμβαίνουν ακόμα και από την πρώτη εφαρμογή. Μετά τις έξι εφαρμογές, δε χρειάζεται να χρησιμοποιείτε το προϊόν σε κάθε λούσιμο, αλλά συνίσταται η εφαρμογή του ανά τρία λουσίματα για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα!

Τη θεραπεία K18 μπορείτε να τη βρείτε στο e-shopμας, okommotismou.gr σε δύο μεγέθη, 50mlκαι 5ml.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.