Έλαια μαλλιών: Πώς; Πού; Πότε;

Πλέον όλοι γνωρίζουμε τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα των ελαίων στα μαλλιά και γι’ αυτό πίνουμε νερό στο όνομα των ελαίων. Θερμοπροστασία, καταπολέμηση του φριζαρίσματος, προστασία από τη ψαλίδα, ενυδάτωση… είναι μόνο μερικά από αυτά που κάνουν! Αλλά -και εδώ έχουμε ένα μεγάλο αλλά- ξέρεις πώς να τα χρησιμοποιείς, ούτως ώστε όντως να ευεργετηθείς απ’ όλα αυτά τα πλεονεκτήματα; Πάμε να σου πούμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη σωστή χρήση των ελαίων στα μαλλιά.

Ξεκινάμε με το πρώτο και πιο βασικό θέμα:πόσο έλαιο να βάλω; Η αλήθεια είναι πως η ποσότητα παίζει μεγάλο ρόλο: Χρησιμοποίησε λιγότερο απ’ όσο χρειάζεται και δε κάνει τίποτα. Χρησιμοποίησε περισσότερο και καταλήγεις με λαδωμένα μαλλιά. Ωστόσο, τη σωστή απάντηση την ξέρουν μόνο τα μαλλιά σου! Η ποσότητα ελαίου που χρειάζεται κυμαίνεται από 1 μέχρι 5 δόσεις της αντλίας, ανάλογα με το μήκος, την υφή, την πυκνότητα και την κατάσταση των μαλλιών. Το μυστικό είναι να εφαρμόζεις μία δόση κάθε φορά και να απλώνεις το έλαιο ομοιόμορφα. Πήγαινε το σταδιακά. Ξεκίνα με μία δόση και έπειτα βάζε συν μία δόση κάθε φορά. Αν τα μαλλιά σου αρχίσουν να δείχνουν βαριά θα ξέρεις ότι ξεπέρασες την επιθυμητή ποσότητα. Γύρνα μία με μιάμιση δόση πίσω και thatsit, youvegotyournumberbabe!

            Εφαρμόζω σε στεγνά ή σε βρεγμένα μαλλιά; Και στα δύο ανάλογα με το τι ακριβώς χρειάζεσαι. Σε βρεγμένα μαλλιά το έλαιο προσφέρει εύκολο ξεμπέρδεμα και θερμοπροστασία από τα εργαλεία styling.Σε στεγνά μαλλιά προσφέρει λάμψη, έλεγχο του φριζαρίσματος, προστασία από την ακτινοβολία UV και προστασία από τη ρύπανση. Για τον τέλειο συνδυασμό εφάρμοσε 1-2 δόσεις σε βρεγμένα μαλλιά και έπειτα 1-2 δόσεις σε στεγνά μαλλιά. Πρόσεχε πάντα να απλώνεις το έλαιο ομοιόμορφα στο σύνολο των μαλλιών σου.

            Χρησιμοποίησε το έλαιο σου σαν primerπριν τη χρήση εργαλείων styling. Θα φροντίσει για τη θερμοπροστασία (έως και τους 230ο) και την υγεία των μαλλιών σου. Πέρνα μία δόση ξανά στο τέλος της διαδικασίας για να δώσεις λάμψη και όμορφη μυρωδιά στα μαλλιά σου. ΔοκίμασετοειδικάδιαμορφωμένοέλαιοτηςLorealProfessionnelSerieExpertAbsolutRepairOilμε 10 διαφορετικά οφέλη για τα μαλλιά σου το οποίο θα φροντίσει για τη θερμοπροστασία και τη θρέψη τους.

            Αν πάλι αφήνεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο, αρχικά kudos – αγαπάμε την αφοσίωση σου στα υγιή μαλλιά, εν συνεχεία χρησιμοποίησε το έλαιο στα βρεγμένα ακόμα μαλλιά σου σαν θεραπεία για θρέψη, έλεγχο του φριζαρίσματος και προστασία από τη ρύπανση. Ένα από τα πιο αγαπημένα έλαια για αυτό τον σκοπό είναι το θαυματουργό Moroccanoilπου θα φροντίσει να κάνει τα μαλλιά σου λαμπερά, μεταξένια και υγιή.

            Αυτό είναι λοιπόν! Τώρα ξέρεις πως και πότε να χρησιμοποιήσεις σωστά το έλαιο των μαλλιών σου για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Στο okommotismou.gr έχουμε μεγάλη ποικιλία ελαίωνγια να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.