Τι πιστολάκι μαλλιών να πάρω;

Οι ειδικοί του eshop okommotismou.gr μας απαντούν

Το τι πιστολάκι μαλλιών να πάρω είναι ένα ερώτημα που απασχολεί πολλές γυναίκες και άνδρες. Το πιστολάκι μαλλιών αποτελεί ένα από τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούμε σχεδόν σε καθημερινή βάση για το styling των μαλλιών μας. Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να γίνει προσεκτική μελέτη σχετικά με την αγορά τους. Τι θα πρέπει λοιπόν να προσέξουμε όταν αγοράζουμε πιστολάκι μαλλιών;

1.Τύπος μαλλιών

Γυναίκα κρατάει τα μαλλιά της

Δεν ταιριάζουν όλα τα πιστολάκια σε όλους τους τύπους μαλλιών. Σε περίπτωση που έχετε λεπτά μαλλιά, κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστείτε ένα πιστολάκι μαλλιών που τους δίνει όγκο. Σε αυτή την περίπτωση ένα κεραμικό πιστολάκι μαλλιών αποτελεί την ιδανική επιλογή. Παρομοίως, ένα πιστολάκι μαλλιών που έχει φυσούνα, λειτουργεί αποτελεσματικά στα σγουρά μαλλιά, ενώ ένα με ιονιστή είναι κατάλληλο για τα θαμπά μαλλιά, ή αυτά με τάση να φριζάρουν.

2.Ένταση

Πιστολάκι μαλλιών που δουλεύει

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να κοιτάξετε κατά τη διάρκεια επιλογής δεν είναι άλλο παρά η ένταση. Οι ειδικοί προτείνουν να επιλέξετε ένα πιστολάκι μαλλιών με εύρος μεταξύ 1800 και 2200 watt.

3.Ρύθμιση θερμότητα

Σκάλες θερμότητας

Ένα πιστολάκι μαλλιών συνήθως έχει διαφορετικές σκάλες για τη ρύθμιση της θερμότητας. Αυτές οι σκάλες συνήθως είναι τρεις (χαμηλή, μεσαία και υψηλή σκάλα) ώστε να έχετε την επιθυμητή θερμοκρασία για το κάθε styling. Καθώς η έντονη θερμότητα προκαλεί φθορά στην τρίχα, η ρύθμιση της προστατεύει τα μαλλιά και συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας τους.

4.Έξτρα χαρακτηριστικά

Αξεσουάρ για πιστολάκι μαλλιών

Ένα πιστολάκι μαλλιών που έχει επιπρόσθετα χαρακτηριστικά αποτελεί πάντοτε ένα plus για την επιλογή του. Το ακροφύσιο, η βούρτσα και η φυσούρα είναι μερικά από τα αξεσουάρ μαλλιών που θα πρέπει να συνοδεύουν ένα πιστολάκι μαλλιών κατά την αγορά του.

5.Βάρος και σχεδιασμός

Αναδιπλούμενο πιστολάκι μαλλιών

Ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο που καθορίζει την επιλογή είναι το βάρος. Όλοι μας αγαπάμε τα ελαφριά μοντέλα που είναι εύκολα στο κράτημα και στο styling. Πλέον, πολλά πιστολάκια μαλλιών είναι αναδιπλώμενα, για εύκολη μεταφορά και χρήση, ακόμη και σε ταξίδια.

Αφού αναλύσαμε λοιπόν τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα πιστολάκι μαλλιών, σας παρουσιάζουμε μερικά μοντέλα, ώστε το ερώτημα τι πιστολάκι μαλλιών να μην απασχολήσει μεγάλο μέρος της μέρας σας.

Babyliss BRONZE SHIMMER 2200

Babyliss Bronze Shimmer

Το Babyliss Bronze Shimmer 2200 ξεχωρίζει τόσο για την πρακτικότητα, όσο και για την κομψότητα του. Χάρη στην Κεραμική Νανοτεχνολογία, αλλά και την Ιονική Τεχνολογία προστατεύει τα μαλλιά, ενώ την ίδια στιγμή εμποδίζει το φριζάρισμα και χαρίζει λάμψη στη στιγμή. Με στενό στόμιο για μέγιστη προστασία, και φυσούνα για σγουρά μαλλιά.

Parlux Alyon Gold

Parlux Alyon Gold

Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του με τεχνολογία ιόντων Air Ionized Tech, το Parlux Alyon Gold 2250 Watt and Magic Diffuser δεν προκαλεί φθορά στα μαλλιά. Διαθέτει κουμπί κρύου αέρα, πρακτικούς διακόπτες για εύκολη χρήση, αλλά και μακρύ καλώδιο 3 μέτρων. Επιπλέον, οι 2 επιλογές ταχύτητας και οι 4 ρυθμίσεις θερμοκρασίας βοηθούν στην προστασία των μαλλιών και το εύκολο styling τους.

Wella Sahira Color

Well Sahira Colour

To Wella Sahira Color προσφέρει επαγγελματικό στέγνωμα στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους, μειώνει το φριζάρισμα, ενισχύει τον όγκο της ρίζας, χωρίς να ταλαιπωρεί το τριχωτό της κεφαλής. Παράλληλα, βοηθά τα βαμμένα μαλλιά να αποκτήσουν και πάλι την απαραίτητη υγρασία που έχουν ανάγκη. Το κομμωτήριο έρχεται στο σπίτι σας.

Ανακαλύψτε όλα τα παραπάνω αλλά ακόμη περισσότερα επαγγελματικά πιστολάκια μαλλιών, καθώς και προϊόντα περιποίησης στο okommotismou.gr

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.