Heatless Curl Hacks

Οι μπούκλες και τα σγουρά μαλλιά δίνουν ένα παιχνιδιάρικο και εντυπωσιακό στυλ. Η συχνή χρήση όμως συσκευών styling καταστρέφει τη τρίχα.Μαζέψαμε για εσένα παλιά και νέα trends που θα σε βοηθήσουν ν’ αποκτήσεις υπέροχες μπούκλες με φυσικό τρόπο μέσα σ’ ένα βράδυ! Πριν ξεκινήσουμε να σημειώσουμε πως σε όλες τις μεθόδους τα μαλλιά σου πρέπει να είναι νωπά όταν θα τα τυλίγεις – δένεις.

·       Ολονύχτιες Πλεξούδες: Αυτός είναι ένας από τους πιο παλιούς και εύκολους τρόπους για να αποκτήσεις χαλαρές μπούκλες. Πλέξε μία ή δυο χαλαρές πλεξούδες. Μόλις ξυπνήσεις, λύσε τις πλεξούδες και έπειταβούρτσισε με μια φαρδιά βούρτσα ή μια χτένα με φαρδιά δόντια για να ξεχωρίσεις τις μπούκλες. Πρόσεξε μόνο να πλέξεις τα μαλλιά σου μέχρι το τέλος για να μην μείνουν ίσια στο τελείωμα.

·       Hair Rollers: Τα παλιά γνωστά και αγαπημένα rollers που χρησιμοποιούσαν και οι μαμάδες μας. Δουλεύουν εξίσου καλά ακόμα!Τύλιξε τα μαλλιά σουστα rollers τμηματικά και στη συνέχεια τύλιξε τα μαλλιά σου με ένα μαντήλι ή ένα ελαφρύ ύφασμα για να τα προστατέψεις κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το πρωί, λύσε όλες τις μπούκλες και χτένισε τις με τα δάχτυλά σου για να χωριστούν. Το μέγεθος των rollers και της κάθε τούφας θα εξαρτηθεί από το πόσο πυκνές μπούκλες θες.

·       Η μέθοδος της κορδέλας: Αυτή η μέθοδος δεν κάνει τόσο σφιχτές μπούκλες, όσοκυματιστά μαλλιά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μία κορδέλα μαλλιών και να τη φορέσεις όπως κάνεις συνήθως. Πάρε τούφες μαλλιών και γύρισε τιςγύρω από τηκορδέλα όσες φορές χρειαστεί για να καλύψεις όλο το μήκος των μαλλιών σου. Το πρωί, ξέμπλεξε τα μαλλιά σου από τηκορδέλα και χτένισε τα με τα δάχτυλά σου.

·       T-shirthairhalo: Αυτή η μέθοδος μοιάζει κάπως με τη μέθοδο της κορδέλας, αλλά τείνει να κάνει πολύ πιο σχηματισμένες μπούκλες, σαν δαχτυλίδι. Πάρε ένα t-shirt και στρίψε το μόνο του μέχρι να γίνεισαν σχοινί. Δέσε τις άκρες του «σχοινιού» με ένα λαστιχάκι μαλλιών. Τοποθέτησε το στο κεφάλι σου σαν φωτοστέφανο. Στη συνέχεια, ξεκίνα από το μπροστινό μέρος,τράβηξε προς τα πάνω ένα τμήμα μαλλιών και τύλιξε το γύρω από το «φωτοστέφανο». Μόλις τελειώσειςείτε πέφτεις για ύπνο (καλό είναι να τα τυλίξεις μ’ ένα μαντήλι πρώτα), είτε περιμένεις μέχρι να στεγνώσουν τα μαλλιά σου και αφαιρείς το «φωτοστέφανο».

·       Twists:Γι’ αυτή τη μέθοδο θα χρειαστείς είτε κομμάτια από χαρτί υγείας ή κουζίνας, είτε χαρτομάντηλα. Πριν ξεκινήσεις να σου πούμε ότι αυτή η μέθοδος λειτουργεί καλύτερα σε πιο κοντά και λεπτά μαλλιά, γιατί πιάνει αρκετά μικρές τούφες μαλλιών. Παίρνειςμία μικρή τούφα και ξεκινάς από το κάτω μέρος να τη τυλίγειςστο κομμάτι χαρτιού περιστρέφοντας τη. Μόλις φτάσεις στο ύψος που θέλεις να ξεκινάει η μπούκλα σου, δέσε το twistoff (το χαρτί δηλαδή). Επαναλαμβάνεις τη διαδικασία μέχρι να δέσεις όλα σου τα μαλλιά μ’ αυτή τη διαδικασία. Άφησε τα να στεγνώσουν φυσικά ή με το πιστολάκι στον κρύο αέρα. Λύσε τα twists και χώρισε τις μπούκλες με τα δάχτυλα σου.

·       Γαλλική πλεξούδα: Είναι ο ιδανικός τρόπος να γίνουν σγουρά τα μαλλιά σου από τη κορυφή ως τις άκρες. Για καλύτερα αποτελέσματα, κάνε δύο γαλλικές πλεξούδες, μία σε κάθε πλευρά. Το πρωί θα έχεις το τέλειο σγουρό μαλλί.

Όποια μέθοδο και αν χρησιμοποίησες, κάνεstyling στις μπούκλες χρησιμοποιώντας κάποιο sprayή κρέμα φορμαρίσματος για να σου κρατήσουν περισσότερο.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.