Hair Horoscopes

Έχοντας καλύψει τα πρώτα έξι ζώδια στο πρώτο μέρος, επιστρέφουμε για να δώσουμε ιδέες για χτενίσματα ανάλογα με την προσωπικότητα του υπόλοιπου ζωδιακού κύκλου!Have Fun!

Καρκίνος

Μισά πάνω – μισά κάτω

Εάν είστε Καρκίνος, έχετε την τάση να είστε συναισθηματική, ευαίσθητη και με μεγάλη φαντασία. Εκμεταλλευτείτε την πνευματική σας ενέργεια με μια boho εμφάνιση με έναν μισό πάνω, μισό κάτω από κότσο που αποπνέει δονήσεις εμπνευσμένες από τη δεκαετία του 1970. Οι συγκεκριμένοι κότσοι είναι μία διαχρονική επιλογή που δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας. Είναι τέλειοι για κάθε τύπο μαλλιών, είτε είναι ίσια, κυματιστά, kinky ή σγουρά και είναι επίσης κατάλληλα για κάθε σχήμα προσώπου.

Λέων

Το ΑσύμμετροBob

Αν είσαι Λέων, τότε σίγουρα σας χαρακτηρίζει η δραματικότητα, η δημιουργικότητα αλλά και το χιούμορ σας! Για αυτό λοιπόν η καλύτερη εμφάνιση για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας είναι ένα edgy ασύμμετρο bob. Αγαπάμε ένα καλό κλασικό boblook, αλλά δεν είναι αρκετά εκκεντρικό για να συμβολίσει την πολύπλευρη προσωπικότητά σας.

Παρθένος

Ο χαμηλός, σινιόν κότσος

Εάν είστε Παρθένος, είναι γνωστό ότι είστε εργατική και αναλυτική, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει τα μαλλιά σας να είναι κομψά και μακριά από το πρόσωπό σας, επειδή είστε συνεχώς απασχολημένη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο χαμηλός κότσος σινιόν είναι το τέλειο look για εσάς. Ο κότσος σινιόν είναι για το κορίτσι που είναι πάντα εν κινήσει και δεν μπορούν τα μαλλιά να εμποδίζουν τις φιλοδοξίες της. Είναι μακράν ένα από τα πιο αγαπημένα μας bun-looks.

Ζυγός

Φυσικές κοτσίδες

Εάν είστε Ζυγός, ενσωματώνετε την ισορροπία, την αρμονία και την ειρήνη. Τα τέλεια χτενίσματα για να ενσωματώσουν αυτά τα χαρακτηριστικά είναι οι πιο φυσικές κοτσίδες. Λατρεύουμε τα braidedhairlooks γιατί υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για όλους τους τύπους μαλλιών. Εάν έχετε πιο ίσια μαλλιά, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε διπλές ολλανδικές ή fishtail πλεξούδες που θα σας κάνουν να μοιάζετε με τη γαλήνια μικρή γοργόνα που έχετε στην καρδιά

Σκορπιός

MessyBun

Εάν είστε Σκορπιός, είναι πιο πιθανό να έχετε ισχυρή θέληση, να αναζητάτε συγκινήσεις και να έχετε αυτοπεποίθηση. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε ένα χτένισμα που να ενσαρκώνει αυτά τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας περισσότερο από τον κλασικό και εμβληματικό ακατάστατο κότσο. Ο ακατάστατος κότσος αποπνέει ασυγκίνητη ενέργεια «ξύπνησα έτσι» και μας αρέσει να το βλέπουμε.

Τοξότης

Το δίχρωμο λουκ!

Εάν είστε Τοξότης, είναι γνωστό ότι είστε διάσημοι για την ενέργειά σας, την περιπετειώδη φύση σας και γενικότερα θα σας περιέγραφε κανείς σαν την… ψυχή του πάρτι! Ο καιρός έξω μπορεί να είναι παγωμένος και κρύος κατά τη διάρκεια του μήνα γέννησής σας, αλλά η προσωπικότητά σας κάθε άλλο παρά είναι, γι' αυτό το λουκ για τα μαλλιά σας το 2022 είναι δίχρωμα μαλλιά. Η ανάμειξη ανοιχτόχρωμων με σκούρες αποχρώσεις είναι ο τέλειος τρόπος για να κάνετε μια δήλωση που αναδεικνύει την απρόβλεπτη περσόνα σας.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.