Hair Horoscopes

Νέος χρόνος, νέα μαλλιά!

Ο καινούργιος χρόνος είναι μία πρώτης τάξεως αφορμή για μία νέα ξεκινήματα, νέες περιπέτειες, νέους στόχους και, γιατί όχι, νέα εμφάνιση! Με πολλούς από εμάς να ανυπομονούμε να πούμε «αντίο» στο να είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι και να ανυπομονούμε να επιδείξουμε τα trendyhairstyles δημόσια για μία ακόμα φορά, η επιλογή του νέου μας look είναι σίγουρα μία δύσκολη υπόθεση.

Τα χτενίσματά μας αντικατοπτρίζουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες της προσωπικότητάς μας, γι' αυτό ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αξιολογήσετε το καλύτερο νέο χτένισμα για εσάς ξεκινά με την εξέταση του ζωδίου σας. Πάμε λοιπόν να δούμε ποια χτενίσματα ταιριάζουν σε κάθε ζώδιο για το 2022!

Αιγόκερος

Το WolfCut

Οι Αιγόκεροι είναι φυσικοί ηγέτες και μια τολμηρή εμφάνιση με το πιο δημοφιλές κούρεμα του 2022 μεταδίδει την άγρια trendsetter ενέργεια που αποπνέουν. Εάν θέλετε να κάνετε και το κάτι παραπάνω, τολμήστε ένα χρώμα μαλλιών όπως ένα φλογερό κόκκινο, ένα παγωμένο ξανθό ή αν θέλετε πραγματικά να κάνετε τα κεφάλια να γυρίσουν, ένα μπλε του ωκεανού.

Υδροχόος

Η αλογοουρά ψηλά!

Εάν είστε Υδροχόος, είστε η ενσάρκωση της πρωτοτυπίας, της ανεξαρτησίας και του ανθρωπισμού. Το καλύτερο χτένισμα που θα σας βοηθήσει να αναδείξετε το πνεύμα του Υδροχόου είναι μια εμφάνιση με βάση την ψηλή αλογοουρά που εμπνέει δυναμισμό αλλά και ηρεμία. Μια ψηλή αλογοουρά θα σας κάνει να μπείτε σε ένα δωμάτιο και να εκπέμψετε αμέσως την ενέργειά σας, ενώ ταυτόχρονα είναι το statement της ανεξάρτητης γυναίκας.

Ιχθείς

Βάση στο κύμα

Εάν είστε Ιχθύες, τότε είστε συμπονετικοί, διαισθητικοί και καλλιτεχνικοί. Στον τομέα των χτενισμάτων, αυτά τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μεταφράζονται σε ζεστά, καλοκαιρινά μαλλιά, γι' αυτό το καλύτερο look για εσάς φέτος είναι τα καλοκαιρινά beachwaves. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα τέλεια επιλογή, καθώς ο καιρός συνήθως αρχίζει να ζεσταίνει την ώρα των γενεθλίων σας περνώντας στην εποχή της Άνοιξης.

Κριός

PixieCut

Εάν είστε Κριός, τότε σίγουρα τα βασικά σας χαρακτηριστικά είναι το θάρρος, η αυτοπεποίθηση και το πάθος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε για το 2022 ένα σούπερ κοντό κούρεμα τύπου Pixie. Ξέρουμε ότι μπορεί να ακούγεται λίγο τρομακτικό να κάνετε ένα τόσο δραστικό κούρεμα στα μαλλιά σας, αλλά αν κάποιος μπορούσε να το κάνει τότε αυτός είναι ο τολμηρός Κριός. Και το καλύτερο; υπάρχουν τόσες πολλές παραλλαγές όταν πρόκειται για ένα κούρεμα Pixie που δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρείτε αυτό που θα σας ταιριάζει.

Ταύρος

Rapunzel

Εάν είστε Ταύρος, είστε γνωστή ως αισθησιακή, στοργική και υπεύθυνη και ο καλύτερος τρόπος για να προβάλλετε αυτές τις αρετές σας είναι να αγκαλιάσετε τις μακριές ξανθές μπούκλες σε σχήμα Rapunzel. Οι μακριές μπούκλες πλημμυρίζουν από ρομαντισμό και θα σας κάνουν να μοιάζετε με τη βασίλισσα που είστε. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε φυσικά μακριά μαλλιά, τα extensions είναι εδώ για να σας δώσουν τη λύση!

Δίδυμοι

Το Balayage

Εάν είστε Δίδυμος, τότε πιθανότατα είστε πολύ περίεργη, παιχνιδιάρα και περιπετειώδης. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ένα χτένισμα balayage είναι η τέλεια εμφάνιση για να υποδείξει την πολύπλευρη προσωπικότητά σας. Ανακατέψτε και συνδυάστε ελεύθερα χρώματα και τόνους για να δείξετε αυτό που σας κάνει τόσο μοναδική και ξεχωριστή.

Μείνετε συντονισμένοι… ακολουθεί το parttwoσε επόμενό μας post!

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.