Dryshampoo, το χρησιμοποιείς σωστά;

To dryshampoo είναι βασικά ένα θαυματουργό προϊόν, αλλά μόνο όταν χρησιμοποιείται σωστά. Συχνά, κάνουμε λάθη στη χρήση που μπορεί να δημιουργήσουν νιφάδες οι οποίες μοιάζουν με πιτυρίδα και τα μαλλιά φαίνονται θαμπά και ξηρά. Εάν ξέρεις πως να χρησιμοποιείς σωστά το dryshampoo θα εξοικονομήσεις χρόνο και ενέργεια. Παρακάτω 5 σημαντικές συμβουλές:

1. Χρησιμοποίησε το κατάλληλο χρώμα για τα μαλλιά σου

Εάν έχεις σκούρα καστανά μαλλιά και χρησιμοποιείς ένα παραδοσιακό ξηρό σαμπουάν, θα έχεις θαμπές ρίζες και ένα μη κολακευτικό λευκό χρώμα. Από την άλλη, αν τα μαλλιά σου είναι ξανθά και επιλέξεις μια σκούρα απόχρωση, θα καταλήξεις με αποχρωματισμένες ρίζες. Επίλεξε έναν τόνο που ταιριάζει περισσότερο στο χρώμα σου. Κάποια dryshampoo μπορούν να χρωματίσουν και τις γκρίζες ρίζες.

2. Ανακίνησε το

Πριν ακόμη ανοίξεις το dryshampoo, ανακίνησε το μπουκάλι για να κατανεμηθεί ομοιόμορφα η φόρμουλα. Το άμυλο στις φόρμουλες αεροζόλ μπορεί να κατακαθίσει στο κάτω μέρος μεταξύ των χρήσεων και ανακινώντας το διασφαλίζει ότι η φόρμουλα είναι καλά αναμεμειγμένη για καλύτερα αποτελέσματα.

3. Μην ψεκάζεις πολύ κοντά στο τριχωτό της κεφαλής

Σε στεγνά μαλλιά, κράτα το ξηρό σαμπουάν 12 με 15 εκατοστά μακριά από το κεφάλι και ψέκασε στις ρίζες. Μπορείς να ψεκάσεις έως και 20 εκατοστά μακριά από τις ρίζες,

4. Διατήρησε το σε κίνηση

Μην ψεκάζεις συνέχεια σε ένα σημείο. Αν το κάνεις αυτό, θα καταλήξεις να έχεις στο ίδιο τμήμα των μαλλιών σου όλο το προϊόν και δεν θα μπορεί να διασκορπιστεί εύκολα. Αντίθετα, χρησιμοποίησε μια κίνηση σάρωσης για να καλύψεις τις ρίζες σε όλο το κεφάλι. Η κίνηση εμπρός και πίσω με μια ταλαντευόμενη κίνηση εξασφαλίζει τη σωστή κάλυψη όλης της επιφάνειας.

5. Μην το χρησιμοποιείς κάθε μέρα

Παρά το όνομά του, το dryshampoo στην πραγματικότητα δεν καθαρίζει τα μαλλιά, αλλά προσθέτει συσσώρευση αμύλου για να απορροφήσει τα έλαια. Αν το χρησιμοποιείς συχνά θα αποδυναμώνεις τη δύναμη των μαλλιών, οδηγώντας δυνητικά σε απώλεια μαλλιών και δερματίτιδα. Οι επαγγελματίες συνιστούν να χρησιμοποιείς ξηρό σαμπουάν μία έως δύο φορές την εβδομάδα.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.