3Lazy χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Μακριά μαλλιά… Τ’ αγαπάμε, δε μπορούμε να το κρύψουμε, αλλά θέλουν προσπάθεια στη περιποίηση, στη συντήρηση και στα χτενίσματα! Ή και όχι πάντα…  Ψάξαμε και βρήκαμε 3 εύκολα και γρήγορα χτενίσματα για εσένα, που είναι και λίγο χαμαιλέοντες κάνοντάς τους μικρές ρυθμίσεις, ώστε να φαίνεσαι πάντα περιποιημένη χωρίς κανείς να ξέρει ότι στη πραγματικότητα έκανες το bareminimum.

1.     Μισά – Μισά

Το γνωστό και αγαπημένο χτένισμα μισά μαλλιά πιασμένα πάνω και μισά ελεύθερα κάτω. Αναλόγως τι φορά θα δώσεις στο πιάσιμο, αλλά και τι έξτρα ¨τσαχπινιά¨, μπορείς να έχεις αρκετά διαφορετικά looks. Η διαδικασία είναι γνωστή, περνάς τα δάχτυλά σου στα μαλλιά σου ακριβώς πάνω από το σημείο που τελειώνουν τα αυτιά και διαγράφεις μία ευθεία με ανοδική πορεία ως τη κορυφή του κεφαλιού σου μέχρι να συναντήσει το ένα χέρι το άλλο. Έπειτα περνάς τα δάχτυλά σου από τα μαλλιά που έχεις μαζέψει, σαν να τα χτενίζεις ώστε να δώσεις τον όγκο και τη κατανομή που εσύ θες, και τέλος δένεις με ένα λαστιχάκι. Μπορείς να τα πιάσεις ψηλά, το παλιό αγαπημένο «σιντριβανάκι» που μας έφτιαχναν οι μαμάδες μας ή και χαμηλά στη πίσω πλευρά του κεφαλιού για μία πιο ρομαντική διάθεση. Ένας ακόμη τρόπος να γίνει αυτό το χτένισμα είναι να πιάσεις δύο τούφες μαλλιών, δεξιά και αριστερά από το πρόσωπο σου και να τις ενώσεις με ένα λαστιχάκι στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Δώσε μία ιδιαίτερη νότα στριφογυρνώντας τη κάθε τούφα γύρω από τον εαυτό της αρκετές φορές πριν τη πιάσεις πίσω.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.