• Μειωμένη τιμή
  • -10%
Beardburys Hair Brush & Comb

Beardburys Hair Brush & Comb

16,50 €
14,85 €
(Έκπτωση 10%)

Το Styling Brush είναι μια βούρτσα σχεδίασης 9 σειρών ιδανική για βούρτσισμα και ξεμπέρδεμα όλων των τύπων βρεγμένων και ξηρών μαλλιών, καθώς και για σγουρά μαλλιά. Διαθέτει εργονομική λαβή σε σχήμα δάκρυ για βέλτιστο έλεγχο και κράτημα, παρέχοντας μεγαλύτερη άνεση κατά τη χρήση.

1234

Παράδοση σε 4 έως 6 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Το πινέλο styling μας είναι ένα πινέλο σχεδίασης 9 σειρών. Είναι ιδανικό για βούρτσισμα και ξεμπέρδεμα όλων των τύπων βρεγμένων και ξηρών μαλλιών, καθώς και για σγουρά μαλλιά. Διαθέτει εργονομική λαβή σε σχήμα δάκρυ για βέλτιστο έλεγχο και κράτημα, παρέχοντας μεγαλύτερη άνεση κατά τη χρήση. Διαθέτει μαλακές νάιλον τρίχες με στρογγυλεμένο φινίρισμα για προστασία του τριχωτού της κεφαλής. Επιπλέον, το πινέλο δεν παραμορφώνεται, είναι ανθεκτικό στη θερμότητα και προσφέρει υψηλή αντοχή σε χημικά, υγρά και λάδια που χρησιμοποιούνται συνήθως στα κομμωτήρια. Η βάση είναι κατασκευασμένη από λάστιχο σιλικόνης που προσφέρει υψηλή αντοχή στα χημικά και χαμηλό βαθμό απορρόφησης υγρών. 

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.