• Μειωμένη τιμή
  • -15%
Murdock London Matt Mud 50gr

Murdock London Matt Mud 50gr

21,00 €
17,85 €
(Έκπτωση 15%)

Πηλός που χαρίζει στεγνό, ματ φινίρισμα με δυνατό κράτημα και είναι τέλειο για πιο κοντά μαλλιά και διάφορα στυλ

1193
2 αντικείμενα

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Ένα προϊόν αγαπημένο μεταξύ των κουρέων της Murdock και ένας πηλός που με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Τώρα με μια ΝΕΑ αναβαθμισμένη vegan φόρμουλα.

Χαρίζει στεγνό, ματ φινίρισμα με δυνατό κράτημα και είναι τέλειο για πιο κοντά μαλλιά και διάφορα στυλ. Αυτός ο μη γυαλιστερός διαμορφωτικός πηλός χρησιμοποιεί Καολίνη και βιταμίνη Ε για σταθερό κράτημα και στεγνό φινίρισμα.

Αν θέλετε να ενσωματώσετε έναν πηλό για τα μαλλιά στη ρουτίνα περιποίησης σας, μην κοιτάξετε πέρα από ένα κουτί Matt Mud. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να φορμάρετε και να διαμορφώνετε τα μαλλιά, διατηρώντας τα ταυτόχρονα σε καλή κατάσταση.

Μετατρέψτε τα επίπεδα, χαλαρά μαλλιά σε απαλό στυλ με άφθονη υφή. Το ματ φινίρισμα προσφέρει επίσης μια μη λιπαρή αισθητική και οι ισχυρές του ιδιότητες συγκράτησης σημαίνουν ότι το στυλ που έχετε επιλέξει θα παραμείνει στη θέση του όλη την ημέρα. Το κλειδί για ένα μεταμορφωμένο στυλ, σε ένα κουτί.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.