• Μειωμένη τιμή
  • -10%
Floris London No89 Moisturiser 50ml

Floris London No89 Moisturiser 50ml

64,00 €
57,60 €
(Έκπτωση 10%)

Ενυδατική κρέμα προσώπου 

1092

Παράδοση σε 4 έως 6 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Μια ελαφριά φόρμουλα εμπλουτισμένη με ένα μείγμα από έλαια μποράγου και κραμβέλαιου που ανακουφίζουν φυσικά το δέρμα.

Το Premium έλαιο φραγκοστάφυλου μειώνει την ερυθρότητα και το εκχύλισμα περσικού μεταξιού βοηθά στο να αφήσει το δέρμα να φαίνεται ανανεωμένο, ώστε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την επόμενη μέρα. Εφαρμόστε σε καθαρό, στεγνό δέρμα πρωί και βράδυ.

Αυτό το προϊόν είναι αρωματισμένο με το εμβληματικό μας άρωμα No.89, μια κλασική κομψή κολόνια άψογου στυλ και προέλευσης. Το Νο. 89, που παρουσιάστηκε το 1951, πήρε το όνομά του από τον αριθμό του καταστήματος Floris στην οδό Jermyn. Οι αφοσιωμένοι οπαδοί περιλαμβάνουν τον Ίαν Φλέμινγκ, τον δημιουργό του Τζέιμς Μποντ. Πορτοκάλι και περγαμόντο σε συνδυασμό με άρωμα λεβάντας και νερόλι δίνουν στο Νο. 89 την κλασική του όψη της κολόνιας. Ζεσταινόμενη με μια πινελιά πικάντικου μοσχοκάρυδου, η λουλουδένια καρδιά υπογραμμίζεται από την κυρίαρχη ξυλώδη συμφωνία σανταλόξυλου, κέδρου και βέτιβερ σε αυτό το κατ' ουσίαν αγγλικό άρωμα τζέντλεμαν.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.