Baxter of California herbal mint toner 236ml

Baxter of California herbal mint toner 236ml

16,00 €

Toner Προσώπου Με Φυτική Μέντα

4187

Εκτός Αποθέματος
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Η αγαπημένη φόρμουλα τόνερ με φυτική μέντα είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό μέσο τόνερ προσώπου. Όχι μόνο αφαιρεί υπολείμματα βρωμιάς, τη λιπαρότητα και  τις ακαθαρσίες που ένα απλό καθαριστικό μπορεί να χάσει αλλά προστατεύει το δέρμα για να δέχεται περαιτέρω προϊόντα όπως ορούς και ενυδατικές κρέμες, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα τους. Οι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά βιταμίνες C και E συνεργάζονται για να βελτιώσουν και να φωτίσουν την επιδερμίδα σας, αποτρέποντας ταυτόχρονα περιβαλλοντολογικές ζημιές. Ένα καταπραϋντικό μείγμα δεντρολίβανου, μέντας, αγγουριού και μύρου μειώνουν την ερυθρότητα, όπως τονίζουν και εξισορροπούν την παραγωγή λιπαρότητας.

Χρησιμοποιήστε το, πρωί και βράδυ ως μέρος της ανδρικής περιποίησης της επιδερμίδας για την απομάκρυνση της υπερβολικής λιπαρότητας.

Χρήση:

Μετά τον καθαρισμό του προσώπου με το καθαριστικό προσώπου της Baxter εφαρμόστε το τόνερ σε στεγνό δέρμα με βαμβάκι ταμποναριστά στο πρόσωπο και το λαιμό.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο μέτωπο, το πηγούνι και τις πλευρές της μύτης.

Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.