• Μειωμένη τιμή
  • -10%
Tangle Angel Pro Pink Chrome
Tangle Angel Pro Pink Chrome
Tangle Angel Pro Pink Chrome
Tangle Angel Pro Pink Chrome

Tangle Angel Pro Pink Chrome

25,00 €
22,50 €
(Έκπτωση 10%)

 Η νέα χτένα της σειράς PRO έχει εκπληκτική εντυπωσιακή σχεδίαση που δεν είναι μόνο οπτικά τέλεια, αλλά και εύκολη στη χρήση και εξαιρετικά λειτουργική. Το Tangle Angel Pro μπορεί να κρατηθεί γύρω από τα φτερά για μεγαλύτερο έλεγχο της αίσθησης ή απλά από τη λαβή για καθημερινό βούρτσισμα και ξεμπέρδεμα. 

5522

Εκτός Αποθέματος
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

Αντιβακτηριδιακό. Τα ειδικά διαμορφωμένα αντιβακτηριακά πρόσθετα στο πλαστικό κάνουν τη βούρτσα εξαιρετικά υγιεινή και ασφαλή στη χρήση.

Αντιστατικό. Οι αντιστατικές ιδιότητες σε συνδυασμό με το μοναδικό ένθετο γείωσης στη λαβή του Tangle Angel Pro θα εξασφαλίσουν την επαφή σε αναμονή. Αποτρέψτε την τριχόπτωση, αφήνοντας τα μαλλιά λεία και μεταξένια.

Θερμική αντίσταση. Η χτένα μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες έως και 120°C και τα δόντια διατηρούν το σχήμα τους ακόμα και όταν χρησιμοποιείται με τις υψηλές θερμοκρασίες που δημιουργούνται από ορισμένα πιστολάκια μαλλιών.

Αδιάβροχο. Ιδανικό για χρήση στο ντους, δίπλα στην πισίνα ή στην παραλία.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.