• Μειωμένη τιμή
  • -5%
Uppercut Deluxe Beard Balm 100ml

Uppercut Deluxe Beard Balm 100ml

18,00 €
17,10 €
(Έκπτωση 5%)

Το Uppercut Deluxe Beard Balm έχει δημιουργηθεί για να διατηρεί ακόμη και τους πιο δραστήριους άντρες σε φόρμα. Γνωρίζουμε ότι η διατήρηση μιας επικής γενειάδας σε φόρμα δεν είναι εύκολη υπόθεση και ότι μια τέλεια γενειάδα δεν συμβαίνει έτσι απλά χωρίς κατάλληλα προϊόντα περιποίησης, γι ‘αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι που βοηθάει.

4815
1 Αντικείμενο

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Κράτημα : Ελαφρύ κράτημα που επιτρέπει τον ελεγχόμενο του στυλ.

Φινίρισμα : Μη λιπαρή ενυδατική κρέμα

Τύπος γενειάδας : Κατάλληλο για μεσαίες έως μεγάλες γενειάδες

Μέγεθος : 100 ml

Με βάση το νερό

Με τη σωστή ποσότητα ελέγχου και λάμψης, το Uppercut Deluxe Beard Balm θα κρατήσει τη γενειάδα σας διαμορφωμένη και ελεγχόμενη, μειώνοντας αυτά τα ενοχλητικά flyaway διατηρώντας ταυτόχρονα την κομψότητα σας και την ξεχωριστή εμφάνιση στη θέση της. Σε κανένα δεν αρέσει καθόλου μια λιπαρή γενειάδα … Το καλύτερο κομμάτι – η γενειάδα σας θα διατηρεί ένα αίσθημα θρέψης και ενυδάτωσης.

Οδηγίες :

Εφαρμόστε σε μια καθαρή, στεγνή γενειάδα. Χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα προϊόντος, απλώστε ομοιόμορφα και τις δύο παλάμες και τις άκρες των δαχτύλων. Αρχίστε να χρησιμοποιείτε τα δάχτυλα για να δουλέψετε το προϊόν στα γένια γύρω από τη γραμμή του σαγονιού και την περιοχή των μάγουλων, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μακριές κινήσεις με τις παλάμες σας για να διαμορφώσετε το στυλ σας και να εφαρμόσετε το προϊόν στο μήκος της γενειάδας σας.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.