K18 Molecular Repair Hair Oil 30ml
K18 Molecular Repair Hair Oil 30ml
K18 Molecular Repair Hair Oil 30ml
K18 Molecular Repair Hair Oil 30ml
K18 Molecular Repair Hair Oil 30ml
K18 Molecular Repair Hair Oil 30ml
K18 Molecular Repair Hair Oil 30ml
K18 Molecular Repair Hair Oil 30ml

K18 Molecular Repair Hair Oil 30ml

69,00 €

Έλαιο μαλλιών που δεν βαραίνει. Δυναμώνει, λειαίνει την τρίχα και μειώνει αισθητά το φριζάρισμα.

5121
1 Αντικείμενο

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Αυτό το πρωτοποριακό ανάλαφρο έλαιο σχεδιάστηκε με τη βοήθεια της βιοτεχνολογίας, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και προσφέρει ενδυνάμωση, αποκατάσταση της φθοράς, αισθητή μείωση του φριζαρίσματος της ίνας της τρίχας σε δύο επίπεδα και ενίσχυση της λάμψης.

  • Κλινικά αποδεδειγμένο ότι επανορθώνει τη φθορά της τρίχας
  • 24ωρος έλεγχος φριζαρίσματος
  • 104% αύξηση λαμπερής όψης
  • 78% μείωση της ψαλίδας
  • Προστασία από τη θερμότητα στους 232°C

Το πεπτίδιο K18PEPTIDE™ εισχωρεί στην τρίχα για να αποκαταστήσει τη φθορά που έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να φριζάρουν. Παράλληλα προσφέρει ενδυνάμωση και λείανση σε βάθος χρόνου.

Στην επιφάνεια της τρίχας  τα φυσικά έλαια όπως: το έλαιο Αβοκάντο το έλαιο Ηλίανθου, Ημισκουαλάνιο και το Σκουαλάνιο θρέφουν και λειαίνουν. Παράλληλα μειώνουν αισθητά το φριζάρισμα, αναδεικνύουν το χρώμα των μαλλιών, προσφέρουν λαμπερή όψη στα μαλλιά και τα προστατεύουν από τη θερμότητα έως τους 232°C.

Μειώνει το φριζάρισμα που δημιουργείται από τη φθορά: Δρα σε μοριακό επίπεδο για την επανόρθωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών που τείνουν να φριζάρουν περισσότερο.

Μειώνει το φριζάρισμα και πειθαρχεί τα μαλλιά: Τα φυσικά έλαια δρουν στην επιφάνεια της τρίχας λειαίνοντας την. Παράλληλα κάνουν τα μαλλιά πιο απαλά χωρίς να τα βαραίνουν.

Ενισχύει τη λάμψη και τη ζωντάνια του χρώματος: Τα υγιή, ενυδατωμένα μαλλιά αποκτούν πιο λαμπερή όψη και η διάσταση του χρώματος ενισχύεται.

Προστατεύει από την θερμότητα: προλαμβάνει το φριζάρισμα που προκαλείται από την θερμότητα. Προστατεύει έως τους 232°C.

Οδηγίες Χρήσης:

Εφαρμόστε το έλαιο σε βρεγμένα μαλλιά (αφού πρώτα σκουπίσετε ταμποναριστά με μια πετσέτα) ή σε στεγνά μαλλιά (για τελείωμα).

Η σύνθεση είναι υψηλής συμπύκνωσης, προσοχή δεν θέλει πολύ ποσότητα. Ξεκινήστε με 1 έως 3 σταγόνες και προσθέστε στη συνέχεια όσο χρειάζεται βάζοντας κάθε φορά 1 σταγόνα.

Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά για: μέγιστη λείανση κατά το χτένισμα και μείωση του φριζαρίσματος κατά το στέγνωμα (είτε τα στεγνώσετε με σεσουάρ είτε στεγνώσουν φυσικά).

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.