Jaguar Solingen Round Brush 88037-3R T370 Rose...

Jaguar Solingen Round Brush 88037-3R T370 Rose 53mm

14,50 €

Στρογγυλή επαγγελματική βούρτσα 53mm

4958
2 αντικείμενα

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Η στρογγυλή βούρτσα μαλλιών JAGUAR T370 ROSÉ  είναι μια υψηλής ποιότητας, μεγάλου μεγέθους, ανθεκτική στη θερμότητα και αγώγιμη επαγγελματική βούρτσα στεγνώματος μαλλιών με διάμετρο 53 mm. Διευκολύνει το χτένισμα και εξασφαλίζει σύντομους χρόνους στεγνώματος. Η βούρτσα είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για μακριά μαλλιά. Σας επιτρέπει να πετύχετε ονειρεμένες μπούκλες ή να ισιώσετε φριζαρισμένα μαλλιά σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ

Ο λείος, άνευ ραφής κύλινδρος αλουμινίου αυτής της επαγγελματικής βούρτσας μαλλιών είναι κατασκευασμένος από ιονισμένο υλικό με αντιστατικό αποτέλεσμα, επομένως είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για να δαμάζει τα ατίθασα μαλλιά. Το σώμα από αλουμίνιο και οι ανθεκτικές στη θερμότητα τρίχες εμποδίζουν τα μαλλιά να τυλίγονται γύρω από τη βούρτσα και να καταστραφούν και εξασφαλίζουν εξαιρετικούς χρόνους στεγνώματος και επομένως υγιή, λαμπερά μαλλιά. Οι ειδικά στρογγυλεμένες τρίχες που χρησιμοποιούνται για αυτή τη βούρτσα είναι ιδιαίτερα απαλές στο τριχωτό της κεφαλής, επιτρέποντας στους επαγγελματίες κομμωτές να φορμάρουν τα μαλλιά ιδιαίτερα γρήγορα και απαλά. Ο χειρισμός τελειοποιείται με την συρόμενη καρφίτσα στο άκρο της αντιολισθητικής λαβής, η οποία είναι ιδανική για διαχωρισμό των μαλλιών.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.