• Μειωμένη τιμή
  • -20%
Wella Professionals Oil Reflections Light 100ml

Wella Professionals Oil Reflections Light 100ml

29,70 €
23,76 €
(Έκπτωση 20%)

Η Wella Professiοnals παρουσιάζει το λάδι περιποίησης Oil Reflections light με έως και 86% περισσότερη αντανάκλαση χρώματος

4462
3 αντικείμενα

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Το λάδι περιποίησης Oil Reflections light θα σας μυήσει σε μία εμπειρία πολλαπλών αισθήσεων, για αποτέλεσμα που μπορείτε να ΔΕΙΤΕ, να ΑΓΓΙΞΕΤΕ και να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ. Πρόκειται για ένα λάδι με μία ιδιαίτερη σύνθεση από έλαιο Macadamia, έλαιο Αβοκάντο και Βιταμίνη Ε, το οποίο αποκαλύπτει άμεσα τις όμορφες αντανακλάσεις του χρώματος των μαλλιών σας.

Για Περιποίηση: Απλώστε λίγες σταγόνες σε νωπά μαλλιά, για άμεση, αέρινη απαλότητα.

Για Styling : Απλώστε λίγες σταγόνες σε βρεγμένα μαλλιά, πριν το στέγνωμα με πιστολάκι, για επιπλέον προστασία.

Για Φινίρισμα: Απλώστε λίγες σταγόνες μετά το styling, για επιπρόσθετη λάμψη και για ενίσχυση της αντανάκλασης του χρώματος.

Δείτε: Λαμπερές αντανακλάσεις χρώματος. Δημιουργεί ασπίδα προστασίας γύρω από την τρίχα. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες. Προστασία της τρίχας από τη φθορά. Λεία και υγιής όψη μαλλιών. Ενίσχυση λάμψης χρώματος έως και 86%.

Αγγίξτε: Απίστευτα ανάλαφρα και ευλύγιστα μαλλιά. Αέρινη τεχνολογία, δεν κολλάει και δεν βαραίνει την τρίχα. Παρέχει φυσική ελαστικότητα. Χαρίζει άμεση λείανση και απαλότητα.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.