• Μειωμένη τιμή
  • -30%
Schwarzkopf Professional BlondMe Bond Enforcing...

Schwarzkopf Professional BlondMe Bond Enforcing Lift & Blend Ice 60ml

13,00 €
9,10 €
(Έκπτωση 30%)

Color κρεμά ξανοίγματος φυσικών μαλλιών και κάλυψης λευκών

4420
6 αντικείμενα

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Κρέμα βαφή μαλλιών Schwarzkopf Professional BlondMe Bond Enforcing Lift & Blend Ice 60ml

Όταν αναμιγνύεται με το BLONDME Premium Developer, επιτυγχάνετε έως και 4 τόνους ξάνοιγμα και καλύτερα αποτελέσματα κάλυψης λευκών σε φυσική βάση 6 και ανοιχτότερη, με 30%-70% λευκών μαλλιών.

Το BLONDME είναι το μόνο επαγγελματικό brand πραγματικά αφιερωμένο στα ξανθά. Κατανοούμε ότι τα ξανθά χρειάζονται εξατομικευμένες λύσεις χρώματος και περιποίησης για να επιτευχθούν και να διατηρηθούν τέλεια αποτελέσματα.

Βασικά πλεονεκτήματα:

Εμπλουτίζοντας το μπεζ με μια ελαφριά ζεστή πινελιά.

Έως και 4 τόνους ξάνοιγμα και καλύτερα αποτελέσματα κάλυψης λευκών σε φυσική βάση 6 και ανοιχτότερη, με 30%-70% λευκών μαλλιών.

Βέλτιστος συνδυασμός ξανοίγματος και κάλυψης λευκών για τα ώριμα μαλλιά.

Με ενσωματωμένη Τεχνολογία Bond Enforcing για προστασία της δομής της τρίχας κατά τη διαδικασία για ελαχιστοποίηση του σπασίματος της τρίχας.

Τεχνολογία Bond enforcing:

Κατά τη διαδικασία ξανοίγματος η δομή της τρίχας μπορεί να υποστεί φθορά από το σπάσιμο των εσωτερικών δεσμών. Ως αποτέλεσμα, η σταθερότητα της δομής της τρίχας μειώνεται, κάνοντάς την πιο επιρρεπή στο σπάσιμο.

Η νέα Τεχνολογία Bond Enforcing δημιουργήθηκε για να προστατεύει τα μαλλιά από το εσωτερικό τους. Περιέχει υψηλής απόδοσης Succinic Acid που διεισδύει στην τρίχα κατά τη διάρκεια της οξειδωτικής διαδικασίας και δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα γύρω από τους δεσμούς της τρίχας. Με αυτόν τον τρόπο διατηρούνται οι περισσότεροι δεσμοί κατά τη διάρκεια του ξανοίγματος και τα μαλλιά διατηρούν τη δύναμη και την ελαστικότητά τους.

Οδηγίες χρήσης

Να αναμιγνύετε πάντα την κρέμα ξανοίγματος μαλλιών BLONDME Bond Enforcing Lift & Blend 1:1 με το BLONDME Premium Developer.

Για τα επίπεδα 6 και 7, BLONDME Premium Developer 12%/40 Vol. Για τα επίπεδα 8 και πιο ανοιχτά, BLONDME Premium Developer 9%/30 Vol.

Εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά, μην λούζετε προηγουμένως.

Εφαρμόστε το μίγμα σε λεπτά τμήματα αμέσως μετά την προετοιμασία.

Χρησιμοποιήστε μια γενναιόδωρη ποσότητα του προϊόντος προκειμένου να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ξανοίγματος.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.