Feather All Stainless Steel Double Edge Sh....

Feather All Stainless Steel Double Edge Sh. Razor AS-D2

185,00 €

Η Feather All Stainless Steel, Double-Edge Sh. Razor είναι μια μηχανή ξυρίσματος μεγάλης ακρίβειας και υψηλής ποιότητας που κατασκευάζεται από την Feather αποκλειστικά στην Ιαπωνία.

3625

Εκτός Αποθέματος
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Η Feather All Stainless Steel, Double-Edge Sh. Razor είναι μια μηχανή ξυρίσματος μεγάλης ακρίβειας και υψηλής ποιότητας που κατασκευάζεται από την Feather αποκλειστικά στην Ιαπωνία. Η Feather All Stainless Steel, Double-Edge Sh. Razor αποτελείται από 3 κύρια μέρη κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι ενώ η μεγάλη λαβή της των 90mm είναι απολύτως ζυγισμένη και είναι κατασκευασμένη από μη ολισθηρή επιφάνεια για να έχετε την μέγιστη ακρίβεια ακόμα και με βρεγμένα χέρια. Μπορεί να δεχτεί σχεδόν όλα τα ξυραφάκια αλλά είναι ειδικά σχεδιασμένη για τα ξυραφάκια της Feather. Έρχεται σε ένα κουτί δώρου και περιλαμβάνει πέντε δωρεάν ξυραφάκια Hi-Stainless Platinum Blades για να ξεκινήσετε. Διατίθεται επίσης σε κιτ με βάση.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.