• Μειωμένη τιμή
  • -10%
Beardburys Color Shampoo 2N Moreno Black

Beardburys Color Shampoo 2N Moreno Black

14,00 €
12,60 €
(Έκπτωση 10%)

Ημιμόνιμος χρωματισμός με ρυθμιζόμενη κάλυψη σε κατάλληλη μορφή σαμπουάν σε μαλλιά, γένια και μουστάκι. Διορθώνεται σε μόλις 5 λεπτά με φυσικό φινίρισμα 

Σύνθεση χωρίς αμμωνία και parabens.

1211
3 αντικείμενα

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Το ημιμόνιμο χρώμα μαλλιών με ρυθμιζόμενη κάλυψη σε μορφή σαμπουάν από την Beardburys είναι μια πρωτοποριακή και ευέλικτη λύση για γρήγορη και αποτελεσματική κάλυψη των γκρίζων. Αυτό το επαναστατικό προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στα μαλλιά όσο και στα μαλλιά του προσώπου, παρέχοντας πλήρη και φυσική κάλυψη μέσα σε λίγα λεπτά. Η μοναδική του φόρμουλα επιτρέπει την προσαρμογή της έντασης του χρώματος σύμφωνα με τις ατομικές προτιμήσεις, εξασφαλίζοντας φυσική και φρέσκια εμφάνιση.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του χρώματος μαλλιών είναι η ταχύτητα και η ευκολία χρήσης του. Σε μόλις 5 λεπτά, τα γκρίζα καλύπτονται τέλεια, προσφέροντας ένα φυσικό φινίρισμα που προσκολλάται με ασφάλεια στα μαλλιά. Για όσους αναζητούν πιο έντονο αποτέλεσμα, αφήνοντας το προϊόν να δράσει για 10 λεπτά επιτυγχάνεται ένα ζωντανό και μακράς διαρκείας χρώμα.

Εκτός από την αποτελεσματικότητα και την ευελιξία του, αυτό το ημιμόνιμο χρώμα μαλλιών ξεχωρίζει για το σταδιακό ξεθώριασμα του καθώς τα μαλλιά πλένονται. Το χρώμα σταδιακά εξαφανίζεται, αποφεύγοντας το ενοχλητικό αποτέλεσμα της ρίζας που εμφανίζεται με άλλες βαφές μαλλιών. Αυτό παρέχει φυσική εμφάνιση χωρίς απότομες αντιθέσεις μεταξύ φυσικών και βαμμένων μαλλιών.

Η φόρμουλα αυτού του χρώματος μαλλιών είναι εντελώς απαλλαγμένη από αμμωνία και parabens, καθιστώντας το μια ασφαλή και φιλική προς το δέρμα επιλογή. Η εύκολη εφαρμογή του απλοποιεί τη διαδικασία και το απαλό του άρωμα δημιουργεί μια ευχάριστη εμπειρία κατά τη χρήση.

Για να εξασφαλίσετε βέλτιστα αποτελέσματα σε μικρές περιοχές όπως το μούσι και το μουστάκι, συνιστάται η χρήση πινέλου απόχρωσης για ομοιόμορφη εφαρμογή του προϊόντος. Επιπλέον, για το πρώτο λούσιμο, συνιστάται να στεγνώνετε τα μαλλιά ή τα γένια με μια σκουρόχρωμη πετσέτα κουρείου για την αποφυγή λεκέδων στα ρούχα ή στο δέρμα.

Κάθε δοχείο περιέχει 50 γραμμάρια προϊόντος, υπεραρκετά για πολλαπλές εφαρμογές. Με αυτό το ημιμόνιμο χρώμα μαλλιών, η επίτευξη μαλλιών και γενειάδας χωρίς γκρίζα δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη και βολική. Μεταμορφώστε την εμφάνισή σας γρήγορα και με ασφάλεια με αυτό το καινοτόμο προϊόν, απολαμβάνοντας φυσικό και μακράς διαρκείας χρώμα μέσα σε λίγα λεπτά.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Εφαρμόστε στα μαλλιά από τις ρίζες χρησιμοποιώντας γάντια.

Απλώστε ομοιόμορφα χρησιμοποιώντας μια χτένα. Χρόνος έκθεσης: 5 λεπτά για ανεπαίσθητη κάλυψη ή 10 λεπτά για έντονη κάλυψη.

Αφού περάσει ο χρόνος έκθεσης, βρέξτε τα μαλλιά με νερό και γαλακτωματοποιήστε. Το μείγμα λειτουργεί σαν σαμπουάν.

Ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.