• Μειωμένη τιμή
  • -25%
System Professional Color Save Infusion 20x5ml

System Professional Color Save Infusion 20x5ml

90,00 €
67,50 €
(Έκπτωση 25%)

Ο ορός προστασίας χρώματος Color Save Infusion μπορεί να προστεθεί σε οποιαδήποτε μάσκα System Professional ή να συνδυαστεί με κάποιο γαλάκτωμα για ακόμη μεγαλύτερη φωτεινότητα και λάμψη. 

3545
1 Αντικείμενο

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
Χαρακτηριστικά
Ανάγκες Μαλλιών
βαμμένα
Είδος Μαλλιών
βαμμένα
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Ορός κατά του ξεθωριάσματος. Κατάλληλος για οποιαδήποτε θεραπεία με μάσκα ή γαλάκτωμα System Professional που απαιτεί επιπλέον προστασία χρώματος. Αυτός ο ορός προστασίας χρώματος μπορεί να προστεθεί σε οποιαδήποτε μάσκα System Professional ή να συνδυαστεί με κάποιο γαλάκτωμα για ακόμη μεγαλύτερη φωτεινότητα και λάμψη. Το Σύμπλεγμα Fibrachrome εμποδίζει ενεργά το ξεθώριασμα και την αλλοίωση του χρώματος και παρατείνει τη ζωντάνια της βαφής.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

  • Αναμείξτε με τη μάσκα: 1 φιαλίδιο + 25g μάσκας. Χρησιμοποιήστε το πινέλο για να αναμείξετε τα δύο προϊόντα και απλώστε το μείγμα στα μαλλιά χρησιμοποιώντας την τεχνική εφαρμογής της System Professional.
  • Συνδυάστε το με το γαλάκτωμα: Χρησιμοποιήστε το στόμιο για να απλώσετε το προϊόν στις άκρες και στην επιφάνεια των μαλλιών, αποφεύγοντας το τριχωτό. Χτενίστε για να απλωθεί ομοιόμορφα. Στη συνέχεια απλώστε το κατάλληλο γαλάκτωμα. Κάντε μασάζ και αφήστε το να δράσει για 5 λεπτά. Το Climazon ή το HairSpa μπορεί να ενισχύσει το αποτέλεσμα. Προσθέστε λίγο νερό, κάντε μασάζ και ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Δημιουργήστε το στυλ που θέλετε. Για λεπτά μαλλιά χρησιμοποιήστε μόνο το μισό φιαλίδιο.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.