Proraso Duo Pack Beard Gift Set Azur Lime,...

Proraso Duo Pack Beard Gift Set Azur Lime, Beard Oil & Beard Shampoo

22,00 €

Περιεχόμενο του σετ δώρου:

σαμπουάν για γένια Azur Lime 200 ml

λάδι για γένια Azur Lime 30 ml

4601
2 αντικείμενα

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Proraso Beard Shampoo Azur Lime 200ml

Το σαμπουάν γενειάδας Azur Lime της Proraso ανήκει στην επαγγελματική σειρά “Proraso Single Blade” και είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο για τον καθαρισμό της γενειάδας. Οι τρίχες της κεφαλής είναι διαφορετικές από αυτές του προσώπου και απαιτούν ιδιαίτερη περιποίηση για την καταπολέμηση δυσάρεστων οσμών και ομορφότερης εμφάνισης. Η σύσταση του έχει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες για την γενειάδα αλλά και για το δέρμα σας.  Η σύνθεση του αποτελείται κυρίως από εκχύλισμα λάιμ και προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Έρχεται σε μια πρακτική συσκευασία των 200ml με δοσομετρητή.

Οδηγίες χρήσης:

Ενυδατώστε το πρόσωπο σας και την γενειάδα σας με άφθονο νερό. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα από το σαμπουάν στις παλάμες σας και απλώστε το κάνοντας μασάζ σε όλη την γενειάδα. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. 

Proraso Beard Oil Azur Lime 30ml

Το λάδι γενειάδας Proraso Azur Lime Beard Oil 30ml μαλακώνει και προστατεύει τις μεγάλες τρίχες ενώ παράλληλα στρώνει τις πιο κοντές και ατίθασες τρίχες της γενειάδας. Η σύνθεση του αποτελείται κυρίως από εκχύλισμα λάιμ και προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Μερικές σταγόνες από το λάδι γενειάδας Proraso Azur Lime αρκούν για την επιδιόρθωση και την αναζωογόνηση ακόμα και για τις μεγαλύτερες γενειάδες αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Θα το βρείτε σε γυάλινη συσκευασία των 30ml με ένα πρακτικό δοσομετρητή με σταγόνες.

Οδηγίες χρήσης:

Ενυδατώστε την γενειάδα σας με ζεστό νερό. Ρίξτε μερικές σταγόνες (στο μέγεθος ενός ζαριού) στην παλάμη σας. Απλώστε το λάδι σε όλη την γενειάδα σας ξεκινώντας από τις ρίζες έως τις άκρες με ελαφρό μασάζ.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.