-5%
  • Μειωμένη Τιμή
valera

Valera Professional Hairdryer (σεσουάρ/πιστολάκι) Master Pro 3.2 Soft Black Rotocord 2400W


117,00 €
111,15 € Έκπτωση 5%

Το Valera Master Pro 3.2 είναι ένα επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών που το χαρακτηρίζει το μικρό βάρος του (560 γραμμάρια). Επίσης διαθέτει το ιδιαίτερα χρήσιμο σύστημα Rotocord το οποίο είναι μια περιστροφική συσκευή για το καλώδιο που επιτρέπει στον κομμωτή να περιστρέφει το πιστολάκι μαλλιών κατά 360 μοίρες χωρίς να μπλέκεται το καλώδιο προσφέροντας του πλήρη ελευθερία στις κινήσεις του.


4522
Ποσότητα
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα


ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€

Το επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών Valera Master Pro 3.2 διαθέτει ένα μακράς διάρκειας μοτέρ 2400 Watt το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί σε 6 διαφορετικές ρυθμίσεις για την ένταση και την θερμοκρασία του αέρα όπως επίσης διαθέτει και κουμπί για την παραγωγή ψυχρού αέρα. Το μοτέρ του διαθέτει την τεχνολογία Smart Airflow Technology η οποία βελτιστοποιεί και συμπιέζει την ροή του αέρα παραδίδοντας υψηλή απόδοση και ελάχιστα επίπεδα θορύβου. Το φίλτρο του αέρα που διαθέτει το Valera Master Pro 3.2 είναι μεταλλικό, μπορεί να καθαριστεί με ευκολία καθώς είναι αποσπώμενο και μπορεί να πλυθεί με τρεχούμενο νερό (βεβαιωθείτε ότι το φίλτρο είναι εντελώς στεγνό, πριν το τοποθετήσετε στο πιστολάκι μαλλιών).

Ο χειρισμός του Valera Master Pro 3.2  μπορεί να γίνει με ευκολία καθώς το υλικό της λαβής που διαθέτει έχει απαλό φινίρισμα. Το Valera Master Pro 3.2 διαθέτει το σύστημα Ionic Wellness το οποίο παράγει εκατομμύρια αρνητικά ιόντα καθαρισμού του αέρα. Τα ιόντα με αρνητικό φορτίο βοηθούν στη διατήρηση του σωστού επιπέδου ενυδάτωσης των μαλλιών. Αυτά πράγματι μικροποιούν τα σωματίδια του νερού, που υπάρχουν στα φρεσκολουσμένα μαλλιά, επιτρέποντας την απορρόφηση της μεγαλύτερης ποσότητας στο εσωτερικό. Η καλύτερη ενυδάτωση ευνοεί το ξεμπέρδεμα των μαλλιών, έχει αναζωογονητικό αποτέλεσμα και τα κάνει απαλά και εύκολα στο χτένισμα, με μεγαλύτερο όγκο και λάμψη.

Τέλος το επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών Valera Master Pro 3.2 διαθέτει 2 αποσπώμενα εξαρτήματα κατεύθυνσης του αέρα (στόμιο) για περισσότερο έλεγχο του χτενίσματός κατά τη διάρκεια του στεγνώματος. Πρόκειται για το κλασικό στόμιο 6 εκατοστών και για το TOUCH ME cool nozzle 7,5 εκατοστών το οποίο χάρη στην καινοτόμο του κατασκευή δεν υπερθερμαίνεται εξαλείφοντας τον κίνδυνο εγκαυμάτων από τον χειριστή του. Διατίθεται σε μαύρο χρώμα με καλώδιο μήκους 3 μέτρων.