• Μειωμένη τιμή
  • -30%
Schwarzkopf Professional Oil Ultime Marula &...

Schwarzkopf Professional Oil Ultime Marula & Rose Light-Oil-In-Shampoo 1lt

42,00 €
29,40 €
(Έκπτωση 30%)

Oil Ultime Marula & Rose Light-Oil-In-Shampoo με 100% φυσικό, καθαρό Έλαιο Marula και Τριαντάφυλλο που καθαρίζει απαλά και ομορφαίνει τα λεπτά έως κανονικά μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Η πολυτελής φόρμουλα αναπληρώνει τα μαλλιά και ενισχύει τη λάμψη και την απαλότητα τους, ενώ τα αυτo-διαλυόμενα έλαια εξασφαλίζουν ανάλαφρη αίσθηση.

4493
1 Αντικείμενο

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Oil Ultime Marula & Rose Light-Oil-In-Shampoo με 100% φυσικό, καθαρό Έλαιο Marula και Τριαντάφυλλο που καθαρίζει απαλά και ομορφαίνει τα λεπτά έως κανονικά μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Η πολυτελής φόρμουλα αναπληρώνει τα μαλλιά και ενισχύει τη λάμψη και την απαλότητά τους, ενώ τα αυτο-διαλυόμενα έλαια εξασφαλίζουν ανάλαφρη αίσθηση.

Η σειρά Oil Ultime Marula & Rose Oil είναι ειδικά σχεδιασμένη για τον ανάλαφρο καθαρισμό και τη θεραπεία λεπτών έως κανονικών μαλλιών. Εμπλουτισμένη με τα πολύτιμα Έλαια Marula και Τριαντάφυλλο, αφήνει τα μαλλιά απαλά και λαμπερά, ενώ συμβάλλει στην προστασία των βαμμένων μαλλιών. Το Σαμπουάν καθαρίζει απαλά και ομορφαίνει τα λεπτά έως κανονικά μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Η πολυτελής φόρμουλα αναπληρώνει τα μαλλιά και ενισχύει τη λάμψη και την απαλότητά τους, ενώ το αυτο-διαλυόμενο έλαιο εξασφαλίζει ανάλαφρη αίσθηση.

Οδηγίες Χρήσης:

Εφαρμόστε και δουλέψτε σε βρεγμένα μαλλιά και ξεβγάλτε.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.