• Μειωμένη τιμή
  • -30%
Schwarzkopf Professional Oil Ultime Barbary Fig...

Schwarzkopf Professional Oil Ultime Barbary Fig Finishing Oil 100ml

31,50 €
22,05 €
(Έκπτωση 30%)

Το Oil Ultime Barbary Fig Finishing Oil με 100% φυσικό, καθαρό Έλαιο Barbary Fig περιποιείται, αναδομεί και θρέφει τα πολύ ξηρά και εύθραυστα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει.

4501
5 αντικείμενα

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Το Oil Ultime Barbary Fig Finishing Oil με 100% φυσικό, καθαρό Έλαιο Barbary Fig περιποιείται, αναδομεί και θρέφει τα πολύ ξηρά και εύθραυστα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει.

Αυτή η πλούσια φόρμουλα με 100% φυσικό, καθαρό Έλαιο Barbary Fig περιποιείται εντατικά, αναδομεί και θρέφει τα πολύ ξηρά και εύθραυστα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Η ελαφριά, αυτο-εξατμιζόμενη φόρμουλα ενισχύει τη λάμψη και την πρόσθετη απαλότητα ενώ παράλληλα βελτιώνει τη διαχειρισιμότητα των μαλλιών.

Οδηγίες Χρήσης:

Απλώστε μια μικρή ποσότητα σε νωπά ή στεγνά μαλλιά.

Στυλιζάρετε όπως επιθυμείτε.

Schwarzkopf Professional - Oil Ultime: Τελετουργία Ομορφιάς

Για να απολαμβάνετε όμορφα μαλλιά σε καθημερινή βάση, το Oil Ultime σας προσφέρει μια ρουτίνα περιποίησης υψηλής ποιότητας για το σπίτι. Ειδικά σχεδιασμένα για διαφορετικούς τύπους μαλλιών, τα προϊόντα αυτά βασίζονται σε 100% φυσικά, καθαρά έλαια, τα οποία συνεχίζουν να αφήνουν τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.