• Μειωμένη τιμή
  • -5%
Saponificio Varesino Argania Shaving Soap in...

Saponificio Varesino Argania Shaving Soap in alluminium jar 150gr

39,50 €
37,53 €
(Έκπτωση 5%)

Σαπούνι ξυρίσματος σε μπολ αλουμινίου με βιολογικό έλαιο αργκάν. Ξυρίστε με στυλ και φροντίστε το δέρμα σας με το σαπούνι ξυρίσματος Argania.

974

Παράδοση σε 4 έως 6 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Το έλαιο Argan είναι ένα φυτικό έλαιο που εξάγεται από τους σπόρους του φυτού argan, εγγενές στο Μαρόκο. Είναι πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικές ενώσεις, καθιστώντας το ιδανικό προϊόν ξυρίσματος.

Συγκεκριμένα, το έλαιο αργκάν βοηθά:

Μαλακώστε τα γένια:  Το έλαιο argan κάνει τα γένια πιο απαλά και ευκολότερα στο ξύρισμα, μειώνοντας τον ερεθισμό του δέρματος.

Λιπάνετε το δέρμα:  Το έλαιο Argan δημιουργεί ένα προστατευτικό φράγμα στο δέρμα, το οποίο μειώνει την τριβή μεταξύ της λεπίδας του ξυραφιού και του δέρματος, αποφεύγοντας ερεθισμούς και κοψίματα.

Προστατέψτε το δέρμα:  το έλαιο argan θρέφει το δέρμα, διατηρώντας το ενυδατωμένο και προστατευμένο από εξωτερικές επιθέσεις.

Ένα γκουρμέ ανατολίτικο άρωμα στο οποίο το μύρο αναμειγνύεται με τις γλυκές νότες της βανίλιας και του κόκκου τόνκα δίνοντας ζωή σε ένα τυλιγτικό και σαγηνευτικό άρωμα. Ανοίγει με γλυκές νότες εσπεριδοειδών από μανόλια, γλυκό πορτοκάλι, αμύγδαλο και περγαμόντο και στη συνέχεια συνεχίζει με τις ξυλώδεις ανατολίτικες νότες από μύρο, ξύλο κασμίρι, βενζόη, πατσουλί και ξύλο γκουαϊάκ. Η σύνθεση ολοκληρώνεται με λεπτές νότες λευκού μόσχου, σπόρου τόνκα, βανίλιας, άμβρα και ξύλου κέδρου.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.