• Μειωμένη τιμή
  • -10%
Floris London No89 Shaving Soap & Bowl 100g

Floris London No89 Shaving Soap & Bowl 100g

54,40 €
48,96 €
(Έκπτωση 10%)

Σαπούνι ξυρίσματος No.89 σε ξύλινο μπολ από την Floris London.

Περιέχει βούτυρο καριτέ, που βοηθά να δημιουργήσετε έναν πλούσιο, κρεμώδη αφρό. Διατίθεται σε ένα ξύλινο μπολ ξυρίσματος που προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές.

Αυτό το ελαφρώς αρωματικό σαπούνι ξυρίσματος τριπλής άλεσης περιέχει ένα μείγμα λαδιών, είναι σχεδιασμένο για να βοηθά τη λεπίδα να γλιστρήσει πάνω στο δέρμα, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα ερεθισμών και κοψιμάτων κατά το ξύρισμα.

Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα.

4636

Εκτός Αποθέματος
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Ένα τριπλό αλεσμένο σαπούνι ξυρίσματος με βούτυρο καριτέ για να δημιουργήσει ένα πλούσιο, κρεμώδη αφρό για ένα ομαλό ξύρισμα.

Παρουσιάζεται υπέροχα σε ένα ξύλινο μπολ ξυρίσματος προσεκτικά κατασκευασμένο από ανανεώσιμες πηγές. Οι ώριμες ξυλώδεις νότες ζωντανεύουν με μια δροσερή πιπεριά εσπεριδοειδών, περγαμόντο, λεμόνι και πορτοκάλι με διάστικτες πράσινες νότες φύλλων κέδρου και πικάντικο μούρο αρκεύθου.

Λεβάντα και έλατο είναι το κλειδί για τον χαρακτήρα της καρδιάς και ενισχύονται από τις ξυλώδεις νότες του πατσουλί και του Βέτιβερ. Στη συνέχεια, οι νότες Mossy διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς το άρωμα εξελίσσεται με κεχριμπάρι, μόσχους και μια νύξη από δέρμα στη βάση.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.