-18%
  • Μειωμένη τιμή
Schwarzkopf

Schwarzkopf Professional Bonacure Color Freeze Shampoo 250ml

14,40 €
11,81 € Έκπτωση 18%
Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες

Ήπιο, vegan σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά. Χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης, χωρίς SLS/SLES sulphates – Sodium Lauryl Sulphate & Sodium Laureth Sulphate.


4702
2 αντικείμενα
Ποσότητα
Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες


ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€

Ιδιότητες:

• Επαναφέρει τα μαλλιά στο ιδανικό επίπεδο pH, σφραγίζοντας άψογα τα χρωστικά πιγμέντα στο εσωτερικό της δομής της τρίχας, προλαμβάνοντας το ξεθώριασμα προσφέροντας μεγάλη διάρκεια στο χρώμα

• Vegan προϊόν, χωρίς SLS/SLES sulphates, σιλικόνες και τεχνητά χρωστικά

Μετά τη βαφή, οι υπάρχουσες τεχνολογίες περιποίησης σφραγίζουν απλώς το περιτρίχιο, χωρίς να περιποιούνται την εσωτερική δομή της τρίχας. Αυτό μπορεί να μειώσει την ανθεκτικότητα των μαλλιών, να προκαλέσει το σπάσιμο της τρίχας και σημαντικό ξεθώριασμα του χρώματος.

Παρουσιάζουμε την Προηγμένη μας Τεχνολογία.

Χάρη στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Εξισορρόπησης pH 4.5, η τρίχα ρυθμίζεται στη βέλτιστη τιμή pH 4.5 – η εσωτερική δομή γύρω από τα μικροϊνίδια του φλοιού σφίγγει και σταθεροποιείται, διατηρώντας τα χρωστικά πιγμέντα σφραγισμένα βαθιά στο εσωτερικό της, προσφέροντας την απόλυτη προστασία του χρώματος.

Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Cell Equalizer, η επιφάνεια της τρίχας σφραγίζεται άψογα προσφέροντας προστασία που διαρκεί ενάντια στις εξωτερικές επιβλαβείς επιδράσεις, όπως το νερό ή το στέγνωμα με το πιστολάκι

Τρόπος εφαρμογής:

• Εφαρμόστε το σαμπουάν καθαρισμού σε βρεγμένα μαλλιά

• Δουλέψτε το και ξεβγάλετε σχολαστικά

Σχετικά Προϊόντα