• Μειωμένη τιμή
  • -5%
Saponificio Varesino Beard Wash 150gr

Saponificio Varesino Beard Wash 150gr

18,50 €
17,58 €
(Έκπτωση 5%)

Καταπραϋντικό και θρεπτικό σαμπουάν για μακριά γένια με αλόη βέρα, εκχύλισμα opuntia ficus indica, λάδι περγαμόντο και λάδι σανταλόξυλου. Αυτή η μοναδική σύνθεση καθαρίζει απαλά, θρέφει και μαλακώνει τις τρίχες του προσώπου.

1147

Παράδοση σε 4 έως 6 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Το Organic Beard Wash είναι ένα απαραίτητο προϊόν περιποίησης γενειάδας, σχεδιασμένο να καθαρίζει, να θρέφει και να μαλακώνει τις τρίχες του προσώπου σας. Φτιαγμένο με βιολογικά συστατικά υψηλής ποιότητας, όπως βιολογικό χυμό φύλλων αλόης, εκχύλισμα opuntia ficus indica, έλαιο περγαμόντο και λάδι σανταλόξυλου, αυτό το καθαριστικό για τα γένια προσφέρει μια μοναδική σύνθεση που προάγει μια υγιή, διαχειρίσιμη γενειάδα.

Ο βιολογικός χυμός φύλλων αλόης βέρα, γνωστός για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες, καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και το δέρμα, διατηρώντας το βέλτιστο επίπεδο ενυδάτωσης. Βοηθά στην ανακούφιση από τυχόν ερεθισμούς ή ξηρότητα, αφήνοντας τα γένια σας φρέσκα και αναζωογονημένα.

Το εκχύλισμα Opuntia ficus indica, που προέρχεται από τον κάκτο φραγκόσυκο, είναι πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που προάγουν την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών. Ενισχύει τους θύλακες των τριχών της γενειάδας, μειώνοντας το σπάσιμο και βελτιώνοντας τη συνολική πυκνότητα της γενειάδας.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.