Proraso Pre-Shave Cream Sensitive 100ml

Proraso Pre-Shave Cream Sensitive 100ml

9,00 €

Η Proraso pre shave cream sensitive, είναι μια κρέμα που χρησιμοποιείται για την προετοιμασία της επιδερμίδας για ένα έντονο και βαθύ ξύρισμα και είναι ιδανική ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

3605
2 αντικείμενα

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Η Proraso pre shave cream sensitive, είναι μια κρέμα που χρησιμοποιείται για την προετοιμασία της επιδερμίδας για ένα έντονο και βαθύ ξύρισμα και είναι ιδανική ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.  Η σύνθεση της αποτελείται από εκχύλισμα βρώμης και πράσινο τσάι τα οποία είναι φυσικά συστατικά που έχουν μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Αν τα γένια σας είναι πολύ σκληρά τότε το  Proraso pre shave cream sensitive θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος για το ξύρισμα καθώς  θα μαλακώσει και θα ενυδατώσει τα γένια σας προετοιμάζοντας τα για ένα βαθύ και απολαυστικό ξύρισμα. Η κρέμα δεν είναι καθόλου λιπαρή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου και για μετά το ξύρισμα ως after shave.

Οδηγίες χρήσης:

Ενυδατώστε τα γένια σας με ζεστό νερό. Απλώστε στα δάχτυλα σας μια μικρή ποσότητα από την κρέμα και απλώστε την στα γένια σας κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αφήστε την κρέμα για ένα μικρό χρονικό διάστημα να δράσει, μην την ξεπλύνετε και συνεχίστε κανονικά την διαδικασία του ξυρίσματος χρησιμοποιώντας αφρό ή κρέμα ξυρίσματος . Μετά το ξύρισμα σε στεγνή επιδερμίδα απλώνουμε με τον ίδιο τρόπο ως after shave. Συνδυάστε το προϊόν με την πλήρη σειρά ξυρίσματος σαπούνι ή κρέμα ξυρίσματος, after shave balm.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.