Proraso Beard Shampoo Azur Lime 200ml

Proraso Beard Shampoo Azur Lime 200ml

10,90 €

Το σαμπουάν γενειάδας Azur Lime της Proraso ανήκει στην επαγγελματική σειρά “Proraso Single Blade” και είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο για τον καθαρισμό της γενειάδας.

3604
4 αντικείμενα

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Το σαμπουάν γενειάδας Azur Lime της Proraso ανήκει στην επαγγελματική σειρά “Proraso Single Blade” και είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο για τον καθαρισμό της γενειάδας. Οι τρίχες της κεφαλής είναι διαφορετικές από αυτές του προσώπου και απαιτούν ιδιαίτερη περιποίηση για την καταπολέμηση δυσάρεστων οσμών και ομορφότερης εμφάνισης. Η σύσταση του έχει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες για την γενειάδα αλλά και για το δέρμα σας.  Η σύνθεση του αποτελείται κυρίως από εκχύλισμα λάιμ και προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Έρχεται σε μια πρακτική συσκευασία των 200ml με δοσομετρητή.

Οδηγίες χρήσης:

Ενυδατώστε το πρόσωπο σας και την γενειάδα σας με άφθονο νερό. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα από το σαμπουάν στις παλάμες σας και απλώστε το κάνοντας μασάζ σε όλη την γενειάδα. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Περιποιηθείτε τα γένια ή την γενειάδα σας με την ολοκληρωμένη σειρά της Proraso: Beard scrub, beard balm, beard oil, moustache wax (κερί).

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.