Proraso Shaving Cream Azur Lime 100ml

Proraso Shaving Cream Azur Lime 100ml

6,00 €

Κρέμα ξυρίσματος Proraso Azur Lime 

4381

Εκτός Αποθέματος
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Κρέμα ξυρίσματος Azur Lime από την Proraso με πρωτότυπο και φρέσκο άρωμα. Η κρέμα ξυρίσματος διαθέτει μια συμπυκνωμένη φόρμουλα, άφθονη σε ενυδατικά συστατικά, όπως το λάδι καρύδας και η γλυκερίνη.

Μαλακώνει, προστατεύει και αποτρέπει τον ερεθισμό κατά το ξύρισμα.

Το Azur Lime διαθέτει έντονη φρεσκάδα λεμονιού και πορτοκαλιού, είναι εμπλουτισμένο με φύλλα μέντας. Περιέχει επίσης νότες από μούρα αρκεύθου, μόσχο, ξύλο και πατσουλί.

Ενώ δημιουργήθηκε για χρήση με μία λεπίδα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ξυράφι πολλαπλών λεπίδων με κατάλληλη φροντίδα. Η υψηλή συγκέντρωση λαδιών μπορεί να φράξει ένα ξυράφι πολλαπλών λεπίδων, οπότε ξεπλύνετε μετά από κάθε πέρασμα.

• Το 90% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης

• Cruelty free

• Χωρίς parabens, φθαλικές ενώσεις, σιλικόνες, ορυκτέλαια, τεχνητά χρώματα ή SLS

Βρέξτε με άφθονο και ζεστό νερό το πινέλο του ξυρίσματος και το πρόσωπο σας, απλώστε 2 εκατοστά από την κρέμα στην άκρη του πινέλου και με κυκλικές κινήσεις απλώστε την κρέμα στην επιδερμίδα σας. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, η κρέμα θα μετατραπεί σε έναν κρεμώδες και πλούσιο αφρό για να απολαύσετε ένα άνετο ξύρισμα.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.