Proraso Shaving Cream Wood & Spice 100ml

Proraso Shaving Cream Wood & Spice 100ml

6,00 €

Κρέμα ξυρίσματος με το κλασσικότερο άρωμα της Proraso

4380

Εκτός Αποθέματος
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Η κρέμα ξυρίσματος wood & spice 100ml της Proraso αποτελεί μέρος της σειράς “Single Blade” που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για κουρείς και επαγγελματίες. Είναι ιδανική για χρήση με ξυράφια μονής λεπίδας και παράγει ένα πιο πλούσιο και ολισθηρό αφρό από τις συνηθισμένες κρέμες ξυρίσματος ενώ τα κύρια συστατικά του από κέδρο και κίτρο συνθέτουν ένα αρμονικό, φρέσκο και ευχάριστο άρωμα. Η ειδική σύνθεση του θα βοηθήσει την λεπίδα να γλιστρήσει με άνεση ακόμα και στα πιο σκληρά γένια και θα μετατρέψει την διαδικασία του ξυρίσματος σε μια ευχάριστη υπόθεση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Βρέξετε με άφθονο και ζεστό νερό το πινέλο του ξυρίσματος και το πρόσωπο σας, απλώστε 2 εκατοστά από την κρέμα στην άκρη του πινέλου και με κυκλικές κινήσεις απλώστε την κρέμα στην επιδερμίδα σας. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, η κρέμα θα μετατραπεί σε έναν κρεμώδες και πλούσιο αφρό για να απολαύσετε ένα άνετο ξύρισμα.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.