• Μειωμένη τιμή
  • -25%
The Bluebeards Revenge Pomade 150ml
The Bluebeards Revenge Pomade 150ml
The Bluebeards Revenge Pomade 150ml
The Bluebeards Revenge Pomade 150ml
The Bluebeards Revenge Pomade 150ml
The Bluebeards Revenge Pomade 150ml
The Bluebeards Revenge Pomade 150ml
The Bluebeards Revenge Pomade 150ml

The Bluebeards Revenge Pomade 150ml

23,00 €
17,25 €
(Έκπτωση 25%)

 Πομάδα για δυνατό κράτημα σχεδιασμένη για να διαμορφώνει τα πιο άγρια μαλλιά

2780

Εκτός Αποθέματος
Χαρακτηριστικά
Είδος Pomade
strong
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Δημιουργήστε εξαιρετικά κομψά χτενίσματα με τα κλασικά μας μαλλιά Pomade! Διαθέτοντας δυνατό κράτημα με υψηλή λάμψη, το Pomade μας με βάση το νερό είναι ιδανικό για τη δημιουργία κλασικών ανδρικών στυλ, όπως slick-backs, side-partings, pompadours και spikes. Με το ζωηρό πορτοκαλί χρώμα του αίματος και το άρωμα που διαρκεί, θα κρατήσει τα μαλλιά σας να δείχνουν και να μυρίζουν φρέσκα όλη μέρα και νύχτα.

Δυνατό κράτημα | Υψηλή λάμψη

  • Η ευέλικτη πομάδα μαλλιών μας για άνδρες έχει δυνατό κράτημα και υψηλή λάμψη που είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Είναι ιδανικό για κλασικά στυλ όπως slick-backs, side-partings, pompadours και spikes και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσετε πιο χαλαρά μοντέρνα στυλ, όπως ακατάστατα quiffs.
  • Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προϊόντα με βάση το λάδι, το τζελ πομάδας μας διαθέτει βάση νερού που απλώνεται και ξεπλένεται εύκολα, ενώ μειώνει τη λιπαρότητα.
  • Η πομάδα μαλλιών μας για κουρέα διαθέτει το κλασικό μας άρωμα που διαρκεί: Μια έκρηξη εσπεριδοειδών από περγαμόντο και ζωηρό λάιμ με ένα βοτανικό μείγμα λεβάντας, πατσουλί, κεχριμπάρι και μόσχου.
  • Αυτή η επαγγελματική πομάδα για ανδρικά μαλλιά έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να μην περιλαμβάνει ζωικά προϊόντα και είναι 100% φιλική προς τους vegan και χωρίς σκληρότητα.
  • Το Bluebeards Revenge δεσμεύεται να μειώσει την ποσότητα του παρθένου πλαστικού και των συσκευασιών μιας χρήσης που δημιουργεί. Αυτή η πομάδα μακράς διαρκείας κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και διατίθεται συσκευασμένη σε οικολογικό αλουμίνιο. Μετά τη χρήση, αυτός ο κασσίτερος μπορεί να ανακυκλωθεί, να ξαναγεμιστεί ή να επαναχρησιμοποιηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να καταλήξει στη χωματερή!
  • Οδηγίες χρήσης

Τρίψτε μια μικρή ποσότητα από την Πομάδα μας ανάμεσα στις παλάμες σας για να ενεργοποιήσετε τις κλασικές ιδιότητες του στυλ. Περάστε τα χέρια σας μέσα από τα μαλλιά σας από τη ρίζα μέχρι τις άκρες για να δημιουργήσετε το στυλ που επιθυμείτε. Χρησιμοποιήστε τη χτένα styling μας για να κλειδώσετε ένα παραδοσιακό στυλ slick-back ή δουλέψτε το προς τα πάνω για να σηκώσετε καθορισμένες αιχμές.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.