• Μειωμένη τιμή
  • -10%
Plisson Shaving Brush Tortoise Shell White...

Plisson Shaving Brush Tortoise Shell White Fiber T12

120,00 €
108,00 €
(Έκπτωση 10%)

Πινέλο ξυρίσματος από τη συλλογή Original, του οποίου το σχήμα εξασφαλίζει ευχάριστο και εργονομικό κράτημα.

764

Παράδοση σε 4 έως 6 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Αυτό το πινέλο ξυρίσματος είναι κατασκευασμένο στη Γαλλία με οξικό άλας που περιστρέφεται χειροκίνητα στη μάζα και του οποίου το σχέδιο είναι εμπνευσμένο από το κέλυφος της χελώνας. Το Acetate είναι ένα αξιόπιστο υλικό, ισχυρό και απαλό στην αφή, το οποίο παρέχει καλή πρόσφυση.

Το Russian Grey είναι τα πιο οικονομικά μαλλιά στη σειρά μας. Ισχυρή, σφριγηλή και γαλακτωματοποιητική, αυτή η τρίχα τονώνει και απολεπίζει βαθιά το δέρμα σας όταν το χρησιμοποιείτε. Το αποτέλεσμα είναι ένας ωραίος, παχύς αφρός που παρέχει ένα βέλτιστο προστατευτικό στρώμα για το δέρμα σας. Αυτός ο τύπος μαλλιών είναι ιδανικός για πυκνά, μέτριας σκληρότητας γένια ή άτομα που αναζητούν μια προκλητική αλλά ευχάριστη εμπειρία ξυρίσματος. 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ 

1/ Με το σαπούνι γενειάδας: χρησιμοποιήστε ελαφρές κυκλικές κινήσεις με ένα πινέλο ξυρίσματος ελαφρώς βρεγμένο με χλιαρό νερό, μέχρι να αποκτήσετε έναν παχύρρευστο αφρό που απλώνετε σε βρεγμένο πρόσωπο για 1 έως 2 λεπτά. Η κυκλική κίνηση τονώνει το δέρμα σας, ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, μαλακώνει τις τρίχες της γενειάδας και τις ισιώνει, ώστε να έχετε ένα καθαρό αποτέλεσμα. 

2/ Με την κρέμα ξυρίσματος: τοποθετήστε μια κρέμα απευθείας στο πινέλο ξυρίσματος, ελαφρώς βρεγμένη με ζεστό νερό, σε ένα μπολ ξυρίσματος ή σε προηγουμένως βρεγμένο δέρμα. Στη συνέχεια, κάντε κυκλικές κινήσεις για 1 με 2 λεπτά για να απλώσετε την κρέμα και να προετοιμάσετε το δέρμα. Κατά την επαφή με το πινέλο ξυρίσματος σχηματίζεται μια γαλακτωματοποιητική αντίδραση, αφήνοντας ένα προστατευτικό ενυδατικό στρώμα που μειώνει τον κίνδυνο ερεθισμού του ξυρίσματος.  

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Για να φροντίσετε το πινέλο ξυρίσματος, θα πρέπει να το ξεπλένετε με ζεστό νερό μετά από κάθε χρήση. Αφαιρέστε όλα τα ίχνη κρέμας/σαπουνιού και στύψτε τις τρίχες ανάμεσα στα δάχτυλά σας πριν τις τρίψετε απαλά σε μια καθαρή, στεγνή πετσέτα. Μόλις το κάνετε αυτό, φυλάξτε το πινέλο ξυρίσματος στη θήκη του, κατά προτίμηση ανάποδα, για να στεγνώσει και να απομακρύνει τυχόν υπολειπόμενη υγρασία.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.